Stövlar Palladium Pampa Hi Patch

Stövlar Palladium Pampa Hi Patch
Börjar på: 1 101,84 kr
Upptäck den unika stilen hos Palladium med Pampa Hi Patch ankelstövlar - kombinerar komfort och hållbarhet för en trendig look.

Från samma modell :

Franska storlekar som standard
Storleksguide
Börjar på: 1 101,84 kr
Lägg till i önskelista

Tillgängliga

Beskrivning

Stövlar Palladium Pampa Hi Patch

Stövlarna Palladium Pampa Hi Patch är sinnebilden av stil och funktionalitet. De är designade av det legendariska varumärket Palladium och är ett måste för alla som vill ha både kvalitet och stil.

Stövlarna är tillverkade av högkvalitativa material och erbjuder en perfekt blandning av komfort och hållbarhet. Den tuffa, slitstarka canvasdesignen är förstärkt med läderdetaljer på hälen och öljetterna, vilket ger extra skydd mot vardagligt slitage.

Det som verkligen får dessa stövlar att sticka ut är deras unika stil. Gummilapparna på utsidan ger dessa klassiska skor en touch av karaktär och personlighet. Tack vare dessa subtila men iögonfallande detaljer sticker dessa stövlar ut från mängden autres.

När det gäller komfort gör Palladium Pampa Hi Patch stövlarna inte heller besvikna. Den dämpade innersulan ger extra stöd och dämpning för dina fötter, medan den robusta yttersulan i gummi ger optimalt grepp och stabilitet.

Mångsidiga och lämpliga för alla tillfällen, dessa stövlar kan bäras med vilken outfit som helst. Oavsett om du föredrar en avslappnad look look med jeans och t-shirt eller en mer elegant stil med kjol och blus, kommer dessa stövlar att passa din stil perfekt.

Kort sagt, Palladium Pampa Hi Patch ankelstövlar är ett måste för varje fashionista. Med sin perfekta kombination av stil, komfort och kvalitet kommer dessa stövlar säkert att bli ett värdefullt tillskott till din garderob. Missa inte chansen att köpa dessa ikoniska skor från Palladium.

Mer information

Varumärke Palladium
Tillverkarens SKU 79117-116-M
Färg stjärna vit-m
Färg Vit
Kön Blandad
Åldersgrupp Vuxen
Sortiment Pampa