Stövlar Palladium Sp20 Hi Tech

Stövlar Palladium Sp20 Hi Tech

Börjar på: 918,21 kr

688,66 kr

-25%
Upptäck Palladium Sp20 Hi Tech boots, en perfekt blandning av urban stil och banbrytande teknik. I framkant av modet.

Från samma modell :

Franska storlekar som standard
Storleksguide

Börjar på: 918,21 kr

688,66 kr

Lägg till i önskelista

Tillgängliga

Beskrivning

Stövlar Palladium Sp20 Hi Tech

Palladium Sp20 Hi Tech stövlar är det perfekta valet för moderna äventyrare som letar efter skor som är både snygga och funktionella. Stövlarna tillverkas av det kända märket Palladium och är en perfekt blandning av teknik och banbrytande design.

Deras mångsidiga, moderna stil gör dem till ett perfekt val för alla tillfällen, oavsett om det är en dag ute på stan eller en vandring i bergen. Den snygga och eleganta designen gör dem också perfekta för stadsbor som letar efter en trendig urban look.

Kängorna Palladium Sp20 Hi Tech är utformade för att klara de tuffaste förhållandena och är utrustade med den senaste tekniken. Den slitstarka gummisulan ger optimalt grepp på alla underlag, medan den högkvalitativa läderöverdelen ger exceptionell komfort och hållbarhet.

Men det är inte allt, dessa stövlar har också ett andningsbart foder i canvas som håller fötterna torra och bekväma hela dagen. Med snörningssystemet rapide kan du dessutom enkelt anpassa skon till din fot för en perfekt passform.

Förutom att vara funktionella är Palladium Sp20 Hi Tech stövlar också en riktig tillgång för din garderob. Deras moderna, strömlinjeformade design passar perfekt till allt från avslappnade jeans till en smart kostym.

Unna dig den perfekta blandningen av stil och funktionalitet med Palladium Sp20 Hi Tech boots. Oavsett om du är en upptäcktsresande på jakt efter äventyr eller en stadsbor som letar efter en trendig look, kommer dessa stövlar att vara dina bästa allierade. Missa inte chansen att lägga till dem till din skosamling redan idag.

Mer information

Varumärke Palladium
Tillverkarens SKU 79114-008-M
Färg svart-m
Färg Svart
Kön Blandad
Åldersgrupp Vuxen
Sortiment Sp20