Stövlar Palladium Pampa Travel Lite Rs

Stövlar Palladium Pampa Travel Lite Rs
Börjar på: 1 224,27 kr
Stövlarna Palladium Pampa Travel Lite Rs är lätta och slitstarka, så du kan ta med dem överallt för en avslappnad urban stil. "

"Välj en urban och avslappnad stil med stövlarna Palladium Pampa Travel Lite Rs, lätta och slitstarka, perfekta för alla dina äventyr.

Från samma modell :

Franska storlekar som standard
Storleksguide
Börjar på: 1 224,27 kr
Lägg till i önskelista

Tillgängliga

Beskrivning

Stövlar Palladium Pampa Travel Lite Rs

Palladium Pampa Travel Lite Rs boots är det perfekta valet för dig som letar efter bekväma och slitstarka skor för vardagens äventyr. Med sin moderna och mångsidiga design är dessa stövlar perfekta för alla tillfällen, oavsett om du är på väg ut på stan eller vandrar i naturen.

Stövlarna tillverkas av det kända märket Palladium och kombinerar stil och funktionalitet. Märket är känt för sina kvalitetsskor, designade för att hålla länge och stå emot tidens tand. Med Palladium Pampa Travel Lite Rs ankelstövlar kan du vara säker på att investera i ett par skor som kommer att vara med dig i många år framöver.

Dessa stövlar har en lätt och slitstark ovandel i canvas, vilket gör dem perfekta för resor. De har också en robust yttersula i gummi för utmärkt grepp och dragkraft på alla underlag. Oavsett om du går på en kullerstensbelagd väg eller en tuff stig kommer du alltid att känna dig säker och bekväm i dessa stövlar.

Förutom sin hållbarhet och styrka erbjuder Palladium Pampa Travel Lite Rs stövlar också exceptionell komfort. De har en OrthoLite-innersula som formar sig efter din fot för optimalt stöd och en mjuk känsla vid varje steg. Dessutom håller det ventilerande textilfodret dig sval och torr hela dagen.

När det gäller stil saknar dessa stövlar inte charm. De har en elegant, modern design med en blandning av färger som enkelt passar till alla dina outfits. Du kan bära dem med jeans för en avslappnad look look, eller med en klänning för en mer feminin stil. Oavsett vilket kommer du alltid att se snygg och modern ut med Palladium Pampa Travel Lite Rs stövlar.

Kort sagt, Palladium Pampa Travel Lite Rs stövlar är ett måste för alla som letar efter bekväma, slitstarka och snygga skor. Med sin oöverträffade kvalitet och mångsidiga design kommer dessa stövlar att följa med dig vart du än går, oavsett om det är i staden eller utomhus. Så unna dig dessa stövlar och ge dig ut på dina äventyr med tillförsikt!

Mer information

Varumärke Palladium
Tillverkarens SKU 79104-116-M
Färg stjärna vit-m
Färg Vit
Kön Blandad
Åldersgrupp Vuxen
Sortiment Travel Lite