Tränare Palladium Pampa Lite+ Lo

Tränare Palladium Pampa Lite+ Lo

Börjar på: 1 101,84 kr

826,39 kr

-25%
Lyft din stil med skorna Palladium Pampa Lite+ Lo, den perfekta kombinationen av mode och komfort.

Från samma modell :

Franska storlekar som standard
Storleksguide

Börjar på: 1 101,84 kr

826,39 kr

Lägg till i önskelista

Tillgängliga

Beskrivning

Tränare Palladium Pampa Lite+ Lo

Palladium Pampa Lite+ Lo är det perfekta valet för urbana äventyrare som söker komfort och stil. Skorna tillverkas av Palladium, ett varumärke som har varit känt för kvaliteten på sina skor i över 70 år, och kombinerar teknik och design för att ge dig en oöverträffad upplevelse på port.

Den lätta ovandelen i canvas har en vattenavvisande yta som skyddar dig mot väder och vind. Så du kan bära dem med tillförsikt, oavsett väder. Dessutom ger den vulkaniserade gummisulan optimalt grepp och hållbarhet.

Palladium 's Lite+-teknik gör dessa sneakers otroligt lätta, vilket ger dig en känsla av lätthet och frihet för varje steg. Dessutom ger Ortholite-innersulan optimal komfort genom att absorbera stötar och hålla fötterna torra.

Den snygga, tidlösa designen på dessa Palladium sneakers gör dem till en mångsidig modell som kan bäras med både avslappnade jeans och elegantare outfits. Den neutrala färgen passar till alla outfits, medan den diskreta logotypen ger en subtil touch av stil.

Oavsett om det är en dag på stan eller en kväll ute med vännerna, kommer Palladium Pampa Lite+ Lo sneakers att följa dig med stil och komfort. Så lägg till dem i din skosamling nu. Lita på kvaliteten och expertisen hos varumärket Palladium för en trendig look och en känsla av välbefinnande med varje steg.

Mer information

Varumärke Palladium
Tillverkarens SKU 79103-260-M
Färg sand-m
Färg Beige
Kön Blandad
Åldersgrupp Vuxen
Sortiment Pampa