Sweatshirt för barn Reima Pihatatar

Sweatshirt för barn Reima Pihatatar

Börjar på: 733,71 kr

547,00 kr

-25%
Upptäck komforten och stilen hos Reima Pihatatar sweatshirt för barn från Reima - ett oumbärligt plagg för juniorer!

Från samma modell :

Franska storlekar som standard

Börjar på: 733,71 kr

547,00 kr

Lägg till i önskelista

Tillgängliga

Beskrivning

Sweatshirt för barn Reima Pihatatar

- färg: "turkos"

Reima Pihatatar sweatshirt för barn är ett bekvämt och samtidigt snyggt plagg för de minsta. Sweatshirten tillverkas av det välkända klädmärket Reima och är särskilt utformad för barn i åldern junior. Den turkosa färgen ger en touch av skoj och fräschör som barn garanterat kommer att älska.

Denna sweatshirt är inte bara söt, den är också praktisk och slitstark. Den är tillverkad av material av högsta kvalitet för optimal komfort, samtidigt som barnen kan röra sig fritt. Tack vare den lösa passformen och de vida ärmarna ger den stor rörelsefrihet, perfekt för sportaktiviteter eller lekdagar.

Varumärket Reima är känt för sitt engagemang för hållbarhet och respekt för miljön. Sweatshirten Reima Pihatatar är tillverkad av miljövänliga och hållbara material, såsom ekologisk bomull. Genom att köpa denna sweatshirt ger du inte bara ditt barn ett kvalitetsplagg, du hjälper också till att skydda planeten.

Designen på Reima Pihatatar sweatshirt är både modern och tidlös. Ståkragen och dragkedjan ger en touch av stil, medan den diskreta märkeslogotypen ger en touch av elegans. Denna sweatshirt är perfekt för alla tillfällen, oavsett om det är skolan, gå ut eller koppla av hemma.

Tack vare den ljusa turkosa färgen ger denna sweatshirt en bra dos kul och fräschör till ditt barns garderob. Den kan matchas medautres kläder i samma färg eller med mer neutrala toner för att skapa varierande och roliga looker.

Kort sagt, Reima Pihatatar sweatshirt är det perfekta valet för föräldrar som letar efter något praktiskt, bekvämt, hållbart och snyggt till sina barn. Ge ditt barn det allra bästa genom att välja denna kvalitetssweatshirt, designad av ett ledande varumärke som bryr sig om miljön och kundnöjdhet.

Mer information

Varumärke Reima
Tillverkarens SKU 536733-6350
Färg blå himmel
Färg Blå
Kön Blandad
Åldersgrupp Junior