Sweatshirt med huva för barn Reima Timotei

Sweatshirt med huva för barn Reima Timotei

Börjar på: 857,35 kr

587,16 kr

-32%
Upptäck komforten och kvaliteten hos märket Reima med huvtröjan Timotei för barn, perfekt för unga upptäcktsresande!

Från samma modell :

Franska storlekar som standard

Börjar på: 857,35 kr

587,16 kr

Lägg till i önskelista

Tillgängliga

Beskrivning

Sweatshirt med huva för barn Reima Timotei

Reima Timotei huvtröja för barn är ett måste för spirande unga äventyrare. Den är tillverkad av det pålitliga varumärket Reima och är designad för barn i deras aktiva liv och är den perfekta kombinationen av komfort och stil.

Denna sweatshirt i premiumbomull är både mjuk och slitstark och värmer skönt under kyliga friluftsdagar. Tack vare sin bekväma skärning ger den optimal rörelsefrihet, medan den praktiska huvan ger extra skydd i händelse av lätt regn eller vind. Perfekt för utomhuslekar, utflykter på landsbygden eller avslappnade dagar i skolan - huvtröjan för barn Reima Timotei är ett mångsidigt val för alla tillfällen.

Den enkla men eleganta designen gör denna sweatshirt till ett måste i ditt barns garderob. Den har högkvalitativa ytor, förstärkta sömmar och en robust dragkedja för hållbarhet. Dessutom har Reima lagt särskild vikt vid detaljerna, vilket framgår av den diskreta broderade logotypen på bröstet. Ditt barn kommer att vara stolt över att bära denna sweatshirt under alla sina vardagsäventyr.

Reima Timotei huvtröja för barn finns i storlek junior och är perfekt för barn i alla åldrar. Oavsett om du har en 5-årig upptäcktsresande eller en 12-årig vuxen så anpassar sig tröjan efter kroppsformen för optimal komfort. Dessutom är den lätt att ta hand om, vilket gör den till ett praktiskt val för upptagna föräldrar.

Kort sagt, Reima Timotei hoody är ett högkvalitativt plagg som kombinerar komfort, hållbarhet och stil. Ge den till ditt barn nu och låt dem njuta av alla sina äventyr med en snygg och bekväm look. Beställ den nu och se själv varför Reima är ett av de mest populära varumärkena för familjer runt om i världen.

Mer information

Varumärke Reima
Tillverkarens SKU 536731-8921
Färg grågrön
Färg Grön
Kön Blandad
Åldersgrupp Junior