Avslappnad huvtröja Puma Classics TR

Avslappnad huvtröja Puma Classics TR

Börjar på: 795,78 kr

497,91 kr

-37%
Upptäck komforten och den tidlösa stilen i den avslappnade huvtröjan Puma Classics TR. Ett oumbärligt plagg för alla fans av varumärket Puma.

Från samma modell :

Franska storlekar som standard
Storleksguide

Börjar på: 795,78 kr

497,91 kr

Lägg till i önskelista

Tillgängliga

Beskrivning

Avslappnad huvtröja Puma Classics TR

Den avslappnade huvtröjan Puma Classics TR är det perfekta plagget för en bekväm och modern outfit. Med sin enkla, strömlinjeformade design är den den perfekta blandningen av stil och funktionalitet.

Denna sweatshirt är designad av det berömda märket Puma, känt för sina kvalitetsprodukter och engagemang för sport och en aktiv livsstil. Med denna sweatshirt är du garanterad en hållbar och högpresterande produkt.

Tack vare den justerbara huvan och de elastiska ärmsluten kan du skydda dig mot kyla och vind samtidigt som du håller dig varm och bekväm. Det mjuka, sköna tyget håller dig bekväm hela dagen.

Puma Classics TR casual hoody har också en praktisk känguruficka för dina små nödvändigheter. Den ikoniska Puma -loggan på bröstet ger din outfit en touch av stil.

Denna sweatshirt är perfekt för alla tillfällen, oavsett om du idrottar, går ut med vänner eller bara kopplar av hemma. Den avslappnade och mångsidiga stilen gör den till ett måste i garderoben.

Sweatshirten finns i en mängd olika färger och passar alla smaker och stilar. Oavsett om du föredrar en sober, klassisk look eller något mer vågat, finns det något för alla.

Du behöver inte leta längre än till Puma Classics TR casual hoodie, det perfekta valet för att kombinera komfort och stil. Så lägg till den i din kollektion redan idag!

Mer information

Varumärke Puma
Tillverkarens SKU 535601-30
Färg Ökenlera
Färg Orange
Kön Män
Åldersgrupp Vuxen
Egenskaper huva
Sortiment Classics