Baby set Reima Gotland

Baby set Reima Gotland

Börjar på: 1 680,13 kr

1 083,47 kr

-36%
Ge din baby det bästa med setet Reima Gotland, designat för komfort och stil. Perfekt för småbarn!

Från samma modell :

Franska storlekar som standard

Börjar på: 1 680,13 kr

1 083,47 kr

Lägg till i önskelista

Tillgängliga

Beskrivning

Baby set Reima Gotland

Reima Gotland baby set är det perfekta valet för din lilla glädjespridare! Setet är designat av det välkända varumärket Reima och är speciellt framtaget för spädbarn. Det är tillverkat av högkvalitativa material och ger ditt barn optimal komfort och skydd mot väder och vind.

Setet innehåller en jacka och byxor, båda med Reima Weatherproof-teknik. Det innebär att ditt barn håller sig varmt och torrt, även under de tuffaste förhållandena. Jackan har en avtagbar huva för extra skydd mot vind och regn. Byxorna har också justerbara remmar för perfekt passform.

Förutom att vara funktionellt ser det här setet också bra ut. Med sin moderna design och ljusa färger kommer ditt barn att stå i centrum för uppmärksamheten var ni än går. Dessutom är varumärket Reima känt för sin kvalitet och känsla för detaljer, så du kan vara säker på att detta set kommer att hålla länge.

Oavsett om du planerar en dag utomhus med ditt barn eller bara en promenad i parken, är Reima Gotland babyset det perfekta valet. Det är också lämpligt för utomhusaktiviteter som skidåkning eller pulkaåkning, tack vare dess motståndskraft mot vatten och smuts.

Ge din baby den ultimata komforten och stilen med Reima Gotland baby set. Det här setet är allt du behöver för att hålla ditt barn varmt, torrt och moderiktigt under vintermånaderna. Lita på att Reima tar hand om ditt lilla glädjeämne med detta högkvalitativa set.

Mer information

Varumärke Reima
Tillverkarens SKU 510316-9990
Färg svart
Färg Svart
Kön Blandad
Åldersgrupp Baby