Flip-flops för barn Havaianas Brésil

Flip-flops för barn Havaianas Brésil

Börjar på: 367,28 kr

231,64 kr

-37%
Bli brasiliansk med Havaianas flip-flops för barn. Bekväma och färgglada, de kommer säkert att glädja dina småttingar!

Från samma modell :

Franska storlekar som standard
Storleksguide

Börjar på: 367,28 kr

231,64 kr

Lägg till i önskelista

Tillgängliga

Beskrivning

Flip-flops för barn Havaianas Brésil

Barnens flip-flops är det perfekta valet för soliga dagar och strandsemestrar. Med Havaianas Brésil flip-flops är ditt barn redo att erövra världen med stil och komfort. Dessa flip-flops tillverkas av det berömda brasilianska varumärket Havaianas och är utformade för att ge en behaglig port upplevelse, även för de mest känsliga fötterna.

Dessa Havaianas flip-flops är speciellt utformade för barn och har en rolig, färgglad design som inspirerats av färgerna och culture på Brésil. Med sina ikoniska gröna och gula ränder är dessa flip-flops en riktig inbjudan till resor och upptäckter. Ditt barn kommer att älska att bära dem och visa upp dem för sina vänner!

Dessa flip-flops är tillverkade av mjukt, slitstarkt gummi och ger optimal komfort för växande fötter. De är också lätta och flexibla, vilket gör dem perfekta för utomhusaktiviteter. Ditt barn kommer att kunna springa, hoppa och leka utan att känna något obehag.

Dessa Havaianas flip-flops är designade för juniorer och finns i ett brett utbud av storlekar för att passa ditt barns fötter perfekt. Dessutom är de lätta att ta på och av, vilket gör dem praktiska för barn som gillar att vara självständiga.

Med flip-flops från Havaianas Brésil får ditt barn inte bara en trendig look, utan också bekväma och hållbara skor. De är perfekta för strandsemestrar, dagar vid poolen eller bara för att koppla av hemma. Tack vare den exceptionella kvaliteten kan dessa flip-flops dessutom bäras i flera säsonger utan att förlora sin form eller färg.

Ge ditt barn det allra bästa inom flip-flops med Havaianas Brésil. Beställ dem nu och ge ditt barn en unik brasiliansk stil och en oöverträffad port upplevelse!

Mer information

Varumärke Havaianas
Tillverkarens SKU 4123206-8075
Färg svart/lime grön
Färg Svart
Kön Blandad
Åldersgrupp Junior