Joggingdräkt för barn Spalding Flow

Joggingdräkt för barn Spalding Flow

Börjar på: 550,31 kr

471,71 kr

-14%
Upptäck den ultimata komforten i jogging Spalding Flow , designad av det kända varumärket Spalding för sportiga juniorer.

Från samma modell :

Franska storlekar som standard
Storleksguide

Börjar på: 550,31 kr

471,71 kr

Lägg till i önskelista

Tillgängliga

Beskrivning

Joggingdräkt för barn Spalding Flow

jogging Spalding Flow är det perfekta valet för unga idrottare i vardande. Tillverkad av det kända varumärket Spalding kombinerar denna jogging komfort, stil och prestanda för att följa ditt barn i alla hans sportaktiviteter.

Denna jogging är särskilt utformad för juniorer och har en åtsittande, bekväm passform som ger total rörelsefrihet, vilket är viktigt under träningspass eller matcher. Tack vare det lätta tyget som andas kommer ditt barn att hålla sig torrt och bekvämt även under de varmaste dagarna.

Varumärket Spalding är känt för sin kvalitet och expertis inom sportområdet. Med jogging Spalding Flow kan du vara säker på att ge ditt barn en produkt av högsta kvalitet som kommer att stå emot tidens tand. Oavsett om det är på basketplanen, fotbollsplanen eller under en enkel jogging-session, kommer denna jogging att vara ditt barns perfekta partner.

Med sin moderna, dynamiska design kommer jogging Spalding Flow garanterat att falla ditt barn i smaken. De kommer att vara stolta över att bära varumärket Spalding:s färger, samtidigt som de är bekvämt klädda för sin favoritsport.

Denna jogging finns i flera olika storlekar för att passa alla kroppsformer och är ett måste för tous spirande unga idrottare. Ge ditt barn det bästa så att de kan koncentrera sig helt på sin prestation, med jogging children Spalding Flow.

Mer information

Varumärke Spalding
Tillverkarens SKU 40221520-NA
Färg marinblå
Färg Blå
Kön Blandad
Åldersgrupp Junior
Antal per produkt 1