Jogging Spalding Flow

Jogging Spalding Flow

Börjar på: 733,95 kr

614,71 kr

-16%
Få ut det mesta av dina jogging -sessioner med komforten och prestandan hos Spalding Flow by Spalding - det viktigaste tillbehöret för sportentusiaster.

Från samma modell :

Franska storlekar som standard
Storleksguide

Börjar på: 733,95 kr

614,71 kr

Lägg till i önskelista

Tillgängliga

Beskrivning

Jogging Spalding Flow

Jogging Spalding Flow är ett måste för både sport- och modeälskare tous. Denna jogging från det berömda varumärket Spalding erbjuder den perfekta kombinationen av komfort och stil.

Denna jogging är tillverkad av högkvalitativa material och ger dig en mjuk och lätt känsla samtidigt som den ger dig stor rörelsefrihet. Det moderna, snygga snittet framhäver din figur och får dig att sticka ut från mängden när du är ute och går.

Den ikoniska Spalding -logotypen broderad på sidan ger en dynamisk touch till denna jogging. Dessutom gör de livfulla färgerna och de raffinerade detaljerna den till en riktig modeaccessoar.

Jogging Spalding Flow är designad för att stå emot slitage och för att hålla i längden och är det perfekta valet för en aktiv livsstil. Oavsett om du är ute och springer, tränar på gymmet eller kopplar av hemma kommer denna jogging att hålla dig bekväm hela dagen.

Gör inga fler kompromisser mellan komfort och stil, välj Jogging Spalding Flow och var redo att möta alla situationer med stil. Denna jogging finns i ett brett utbud av storlekar och passar tous alla kroppstyper och anpassar sig efter dina behov.

Lägg till en touch av klass till dina sport- eller fritidskläder med Jogging Spalding Flow. Beställ den nu och upptäck nöjet med att bära ett plagg av högsta kvalitet som kombinerar mode och prestanda.

Mer information

Varumärke Spalding
Tillverkarens SKU 40221520-GR
Färg grå blandning
Färg Grå
Kön Blandad
Åldersgrupp Vuxen
Antal per produkt 1