Kapuschongtröja med dragkedja Spalding Flow

Kapuschongtröja med dragkedja Spalding Flow

Börjar på: 856,38 kr

710,69 kr

-17%
Välj komfort och stil med sweatshirten med huva och dragkedja Spalding Flow, ett måste för sportentusiaster på alla nivåer!

Från samma modell :

Franska storlekar som standard
Storleksguide

Börjar på: 856,38 kr

710,69 kr

Lägg till i önskelista

Tillgängliga

Beskrivning

Kapuschongtröja med dragkedja Spalding Flow

Spalding Flow zip-up hoodie är det perfekta valet för sportfans som söker både komfort och stil. Tillverkad av det kända varumärket Spalding kombinerar denna sweatshirt kvalitet och funktionalitet för en sportig och trendig look.

Sweatshirtens snygga, moderna design gör den till ett måste i din garderob. Luvan med dragkedja ger en perfekt passform för att skydda dig mot kyla, medan Spalding -logotypen broderad på bröstet ger en touch av originalitet.

Denna sweatshirt är tillverkad av högkvalitativa material och kommer att hålla dig bekväm när du tränar eller sportar. Det mjuka, andningsbara tyget håller dig torr och varm, även under de mest intensiva ansträngningarna.

Oavsett om du är en ivrig basketspelare eller bara letar efter en bekväm och snygg sweatshirt är Spalding Flow zip-up hoodie något för dig. Den smala passformen och den noggranna finishen gör den till ett mångsidigt och slitstarkt sportplagg.

Sweatshirten finns i en rad olika storlekar och färger och passar alla kroppsformer och smaker tous. Ta på dig den före eller efter dina träningspass för en trendig, atletisk look.

Titta inte längre än till Spalding Flow zip-up hooded sweatshirt, det perfekta valet för krävande idrottare som letar efter kvalitetskläder. Lägg till den i din kollektion nu och njut av oöverträffad komfort under dina sportaktiviteter!

Mer information

Varumärke Spalding
Tillverkarens SKU 40221511-NA
Färg marinblå
Färg Blå
Kön Blandad
Åldersgrupp Vuxen
Antal per produkt 1