Luvtröja med dragkedja för barn Spalding Flow

Luvtröja med dragkedja för barn Spalding Flow

Börjar på: 611,52 kr

518,84 kr

-15%
Ge ditt barn en trendig och sportig look med en sweatshirt med huva och dragkedja Spalding Flow. Finns i storlek junior.

Från samma modell :

Franska storlekar som standard
Storleksguide

Börjar på: 611,52 kr

518,84 kr

Lägg till i önskelista

Tillgängliga

Beskrivning

Luvtröja med dragkedja för barn Spalding Flow

Spalding Flow zip-up hoodie för barn är det perfekta valet för ditt barn som vill vara moderiktigt men ändå bekvämt. Denna sweatshirt är designad av det kända varumärket Spalding och är avsedd för unga spelare som vill ha en trendig look på och utanför planen.

Hoodien med dragkedja är tillverkad av högkvalitativa material för optimal komfort och exceptionell hållbarhet. Det praktiska blixtlåset gör det enkelt för ditt barn att ta på och av, medan luvan ger extra skydd mot väder och vind.

Den moderna och snygga designen på Spalding Flow sweatshirt gör den till ett måste för tous unga basketfans. Den finns i storlek junior och är perfekt för barn i alla åldrar tous och låter dem visa sitt stöd för sitt favoritlag.

Oavsett om det gäller ett träningspass eller avkoppling hemma är Spalding Flow zip-up hoodie ett mångsidigt och praktiskt val för dina barn. Den kan också bäras med jeans eller sportbyxor för en avslappnad och sportig look look.

Tack vare varumärket Spalding:s goda rykte kan du vara säker på att denna sweatshirt är av högsta kvalitet och kommer att uppfylla ditt barns förväntningar. Så vänta inte längre, ge ditt barn Spalding Flow zip-up hoodie för barn och låt dem visa upp sin kärlek till basket med stil!

Mer information

Varumärke Spalding
Tillverkarens SKU 40221511-GR
Färg grå blandning
Färg Grå
Kön Blandad
Åldersgrupp Junior
Antal per produkt 1