Tränare Puma Anzarun 2.0

Tränare Puma Anzarun 2.0

Börjar på: 1 040,64 kr

825,65 kr

-21%
Upptäck de nya skorna Puma Anzarun 2.0 för en sportig och trendig look. Ta till dig Puma -stilen redan idag!

Från samma modell :

Franska storlekar som standard
Storleksguide

Börjar på: 1 040,64 kr

825,65 kr

Lägg till i önskelista

Tillgängliga

Beskrivning

Tränare Puma Anzarun 2.0

Upptäck de nya sneakersen Puma Anzarun 2.0, den perfekta kombinationen av elegans och prestanda. Med sin eleganta, moderna design är dessa sneakers ett måste för alla mode- och sportfans.

Dessa sneakers tillverkas av det världsberömda varumärket Puma och är resultatet av exceptionellt hantverk och ojämförlig kvalitet. Varumärket Puma är känt för sina produkter som kombinerar stil och funktionalitet, och Anzarun 2.0 -skorna är inget undantag.

Ovandelen i lätt mesh som andas ger optimal komfort och säkerställer god luftcirkulation. Mellansulan i EVA-skum ger dig överlägsen dämpning, medan yttersulan i gummi ger utmärkt grepp på alla underlag.

Oavsett om du använder dem på träningspasset eller ute på stan är dessa sneakers från Puma mångsidiga och passar för alla tillfällen. Deras mångsidiga design gör dem också till ett perfekt val för både avslappnade och dressade outfits.

Puma Anzarun 2.0 finns i en rad olika färger för att passa alla smaker och preferenser. Oavsett om du föredrar klassisk svart, elegant vit eller ett stänk av färg med de flerfärgade modellerna, kommer du säkert att hitta det perfekta paret för att komplettera din skosamling.

Förutom att vara snygga är dessa sneakers också mycket praktiska. Den låga vikten gör dem till ett perfekt val för resor eller utomhusaktiviteter. Dessutom är de lätta att ta hand om, vilket gör dem till ett par hållbara och lättskötta skor.

Kort sagt, Puma Anzarun 2.0 sneakers är ett måste för alla mode- och sportfans. Med sin snygga design, komfort och mångsidighet är dessa sneakers ett säkert val för alla tillfällen. Vänta inte längre och lägg till dem i din samling nu!

Mer information

Varumärke Puma
Tillverkarens SKU 389213-04
Färg för all framtid röd/noir
Färg Röd
Kön Blandad
Åldersgrupp Vuxen