Tränare Puma RS-Z Tech

Tränare Puma RS-Z Tech

Börjar på: 1 320,57 kr

878,30 kr

-33%
Uppgradera din stil med Puma RS-Z Tech högkvalitativa sneakers, som erbjuder komfort och en trendig look för varje dag.

Från samma modell :

Franska storlekar som standard
Storleksguide

Börjar på: 1 320,57 kr

878,30 kr

Lägg till i önskelista

Tillgängliga

Beskrivning

Tränare Puma RS-Z Tech

Puma RS-Z Tech är en perfekt blandning av stil och teknik. Skorna är designade av det världsberömda varumärket Puma och ligger i framkant när det gäller innovation.

Den futuristiska designen på dessa sneakers är inspirerad av motorsport och sticker ut med sin djärva, eleganta look. Med sin strömlinjeformade silhuett och rena linjer kommer dessa sneakers att väcka uppmärksamhet var du än går.

Men låt inte utseendet lura dig, de här skorna har också den senaste tekniken från Puma. RS-Z-tekniken ger överlägsen dämpning och stöd för ultimat komfort hela dagen. Så att du kan röra dig lätt och utan obehag.

Dessutom är Puma RS-Z Tech sneakers tillverkade av högkvalitativa material för exceptionell hållbarhet. Oavsett om du använder dem för sport eller för en hektisk dag ute, kommer de att förbli lika bekväma och effektiva som de var på premier.

Dessa sneakers finns i en mängd trendiga färger och passar alla stilar och tillfällen. De är perfekta för modeälskare som letar efter ett par sneakers som är både moderna och högpresterande.

Kort sagt, Puma RS-Z Tech trainers är mycket mer än bara ett par skor - de är en veritabel fusion av stil och teknik. Lägg till dem i din samling nu och se själv varför Puma är det varumärke som de modemedvetna och de senaste trenderna väljer.

Mer information

Varumärke Puma
Tillverkarens SKU 388613-03
Färg vit/blå randig
Färg Vit
Kön Blandad
Åldersgrupp Vuxen
Sortiment RS-Z