Tränare Puma R78

Tränare Puma R78

Börjar på: 795,78 kr

636,63 kr

-20%
fusion Upptäck Puma R78 sneakers, den perfekta blandningen av stil och komfort från Puma. Ett måste för alla modeälskare.

Från samma modell :

Franska storlekar som standard
Storleksguide

Börjar på: 795,78 kr

636,63 kr

Lägg till i önskelista

Tillgängliga

Beskrivning

Tränare Puma R78

Puma R78 sneakers är det perfekta valet för sport- och stilälskare. Med sin moderna design och ojämförliga komfort är de ett måste från Puma.

Dessa sneakers tillverkas av ett välkänt varumärke och kombinerar kvalitet, hållbarhet och stil till perfektion. De har en slitstark gummisula för optimalt grepp på alla underlag, oavsett om du gör ett intensivt träningspass eller bara tar en promenad runt stan.

Ovandelen i ventilerande mesh ger optimal ventilation så att fötterna hålls svala och torra hela dagen. Med snörningssystemet kan du dessutom anpassa skorna till dina fötter för en perfekt passform.

Tack vare den snygga och eleganta designen kan dessa sneakers bäras till allt från en avslappnad look till ett sportpass. Den ikoniska logotypen Puma på sidan ger en extra touch av stil.

Dessa sneakers från Puma R78 finns i en rad olika färger och är ett måste för alla som älskar varumärket och mode. Oavsett om du är en prestationsinriktad idrottare eller bara letar efter ett par trendiga träningsskor, kommer dessa skor garanterat att falla dig i smaken.

Missa inte chansen att lägga till dessa sneakers Puma R78 till din skosamling. Unna dig oöverträffad komfort och enastående stil med dessa välkända träningsskor. Beställ nu och adoptera de sportiga och trendiga look från Puma.

Mer information

Varumärke Puma
Tillverkarens SKU 373117-62
Färg vit/elektrisk orkidé/svart
Färg Vit
Kön Blandad
Åldersgrupp Vuxen
Sortiment R78