Steppskor BMW Motorsport Leadcat 2.0 Renegade

Steppskor BMW Motorsport Leadcat 2.0 Renegade

Börjar på: 540,24 kr

412,61 kr

-24%
Stå ut i stil med BMW Motorsport Leadcat 2.0 Renegade flip-flops från Puma. Den perfekta kombinationen av sportighet och elegans.

Från samma modell :

Franska storlekar som standard
Storleksguide

Börjar på: 540,24 kr

412,61 kr

Lägg till i önskelista

Tillgängliga

Beskrivning

Steppskor BMW Motorsport Leadcat 2.0 Renegade

BMW Motorsport Leadcat 2.0 Renegade flip-flops från Puma är ett måste för fans av BMW och Puma. Dessa flip-flops är både snygga och bekväma, perfekta för vardagsbruk eller för ett speciellt tillfälle.

Designen på dessa flip-flops är inspirerad av motorsportvärlden från BMW, med distinkta element som märkeslogotypen på remmen och det rutiga mönstret på sulan. Dessa detaljer ger skon en touch av sportighet och dynamik och påminner om varumärkets DNA BMW Motorsport.

Dessa flip-flops har en mjuk och bekväm EVA-skumsula som ger optimal dämpning för dina fötter. De har också en yttersula i gummi för exceptionellt grepp och hållbarhet. Så att du kan röra dig med självförtroende och absolut komfort, oavsett om du är på stranden, i stan eller hemma.

Dessa flip-flops är tillverkade av högkvalitativa material och är både robusta och lätta. Deras solida konstruktion garanterar långvarig hållbarhet, medan deras lätta vikt gör dem perfekta för långvarigt port slitage utan att bli trötta. Dessutom är de lätta att ta på och av tack vare den justerbara remmen.

Dessa flip-flops har också en ergonomisk design som formar sig perfekt efter fotens form, vilket ger en personlig passform och optimalt stöd. Så du kan bära dem hela dagen utan obehag eller smärta.

Förutom att vara funktionella och bekväma är dessa flip-flops också mycket snygga. Deras eleganta, moderna design passar perfekt till alla dina looks, oavsett om du är avslappnad eller klädd. Du kan bära dem med shorts och en t-shirt för en avslappnad look sommarlook, eller med byxor och en skjorta för en mer elegant stil.

Dessa flip-flops finns i flera olika storlekar och passar alla fötter och kroppsformer. Oavsett om du har breda eller smala fötter, kommer dessa flip-flops att anpassa sig perfekt till dina fötter för absolut komfort.

Kort sagt, BMW Motorsport Leadcat 2.0 Renegade flip-flops från Puma är det perfekta valet för alla som älskar BMW och Puma. Dessa flip-flops kombinerar stil, komfort och kvalitet och är en sann symbol för den sportiga och dynamiskaesprit av dessa två ikoniska varumärken. Så vänta inte längre, unna dig dessa flip-flops och njut av ultimat komfort med en touch av stil och sportighet.

Mer information

Varumärke Puma
Tillverkarens SKU 307499-01
Färg svart
Färg Svart
Kön Blandad
Åldersgrupp Vuxen
Team BMW Motorsport