T-shirt för kvinnor ARMEDANGELS Idaara

T-shirt för kvinnor ARMEDANGELS Idaara

Börjar på: 488,48 kr

309,74 kr

-37%
Unna dig en oöverträffad komfort med denna löst sittande T-shirt i ekologisk bomull Idaara från Armedangels för etiskt, feminint mode.

Från samma modell :

Franska storlekar som standard

Börjar på: 488,48 kr

309,74 kr

Lägg till i önskelista

Tillgängliga

Beskrivning

T-shirt för kvinnor ARMEDANGELS Idaara

Aus Bio-Baumwolle t-shirt Idaara d& 039;Armedangels har en lös passform och är ett måste för alla kvinnor som vill ha både komfort och stil i sin garderob. T-shirten är tillverkad av högkvalitativ ekologisk bomull och är inte bara mjuk och skön att bära, den är också miljövänlig. 039; Den lösa, avslappnade passformen ger en bekväm och snygg passform.

Den lösa, avslappnade passformen ger stor rörelsefrihet, perfekt för hektiska dagar eller stunder av avkoppling. Med rund halsringning och korta ärmar passar den alla kroppsformer och kan enkelt kombineras med en mängd olika outfits.

Men det som gör denna T-shirt ännu mer speciell är dess budskap. 039 Idaara Budskapet, som betyder "guide" på mandinkaspråket, är nom och representerarArmedangels:s engagemang för rättvis och hållbar handel. När du köper denna T-shirt stöder du inte bara ett etiskt varumärke, du sänder också ut ett kraftfullt budskap.

Oavsett om du bär den till avslappnade jeans eller en elegant kjol kommer den här löst sittande t-shirten att följa dig i alla dina dagliga aktiviteter. Den enkla, tidlösa designen gör den till ett måste i garderoben som du kan bära om och om igen utan att någonsin tröttna på den.

Så damer, vänta inte längre med att lägga till denna t-shirt för kvinnor Armedangels till din samling. Med sin exceptionella kvalitet, effektfulla budskap och mångsidiga stil är den det perfekta valet för dig som vill kombinera mode och ansvar. Beställ din nu och bli en del av rörelsen för ett mer etiskt och hållbart mode.

Mer information

Varumärke ARMEDANGELS
Tillverkarens SKU 30001811-2680
Färg lavendel ljus
Färg Grön
Kön Kvinna
Åldersgrupp Vuxen