Cargo byxor Project X Paris Workwear

Cargo byxor Project X Paris Workwear

Börjar på: 734,44 kr

451,88 kr

-38%
Upptäck cargo Project X Paris Workwear byxor, som kombinerar urban stil och funktionalitet för en trendig och praktisk vardagslook på look.

Från samma modell :

Franska storlekar som standard
Storleksguide

Börjar på: 734,44 kr

451,88 kr

Lägg till i önskelista

Tillgängliga

Beskrivning

Cargo byxor Project X Paris Workwear

Byxorna cargo Project X Paris Workwear kombinerar urban stil och funktionalitet för en trendig och praktisk vardagslook på look.

Byxorna cargo är designade av det kända urbana modemärket Project X Paris och är det perfekta valet för moderna män som letar efter något både snyggt och praktiskt.

Byxorna är tillverkade av högkvalitativa material och kombinerar komfort och hållbarhet för att klara de mest intensiva stadsaktiviteterna. Den lösa, raka passformen ger dem en avslappnad stil som är perfekt för hektiska dagar.

Byxorna cargo har också många praktiska detaljer, t.ex. rymliga cargo fickor för förvaring av alla viktiga saker samt dragkedjor och knappar av hög kvalitet för en säker och bekväm passform.

Oavsett om du springer på stan eller kopplar av med vännerna kommer cargo Project X Paris Workwear -byxorna att följa med dig på alla dina äventyr med stil och funktionalitet.

Byxorna finns i en rad olika färger och passar alla stilar och kan enkelt kombineras med dina favorittoppar för en avslappnad eller elegantare look.

Välj inte mellan stil och funktionalitet, välj byxorna från cargo Project X Paris Workwear och var redo för alla tillfällen. Lägg till dem i din garderob nu för en modern och trendig urban look.

Mer information

Varumärke Project X Paris
Tillverkarens SKU 2444128_BK
Färg bk
Färg Svart
Kön Män
Åldersgrupp Vuxen