Tekniska cargobyxor med flera fickor Project X Paris

Tekniska cargobyxor med flera fickor Project X Paris

Börjar på: 734,44 kr

472,08 kr

-36%
Byxorna cargo med flera fickor från Project X Paris kombinerar elegans och tekniska egenskaper, vilket gör dem till ett måste för din garderob.

Från samma modell :

Franska storlekar som standard
Storleksguide

Börjar på: 734,44 kr

472,08 kr

Lägg till i önskelista

Tillgängliga

Beskrivning

Tekniska cargobyxor med flera fickor Project X Paris

cargo Dessa tekniska byxor med flera fickor från Project X Paris är en riktig garderobsfavorit. De är designade för att vara snygga och funktionella och är perfekta för den moderna, aktiva mannen.

Byxorna tillverkas av det berömda franska märket Project X Paris och kombinerar stil och prestanda på ett perfekt sätt. Deras tekniska design ligger i framkant av modet och deras skärning är utformad för att ge optimal komfort hela dagen.

Med sina många fickor erbjuder dessa cargo byxor gott om förvaringsutrymme. Du kan förvara dina nycklar, din telefon och alla dina små vardagsföremål i total säkerhet. Dessutom ger fickorna med lock och dragkedjorna byxorna en touch av originalitet.

Byxorna är tillverkade av kvalitetsmaterial och är både slitstarka och lätta. De är perfekta för alla dina aktiviteter, oavsett om det är en dag på jobbet, en vandring eller en utekväll med vänner. Den mångsidiga stilen är perfekt för alla tillfällen, så att du ser bra ut i alla situationer.

cargo technical multi-pocket trousers Project X Paris finns i en rad olika färger för att passa alla smaker. Så att du kan välja den som bäst passar din stil och personlighet.

Titta inte längre, dessa byxor är det perfekta valet för moderna, krävande män. Med Project X Paris kan du vara säker på att göra rätt val när det gäller mode och kvalitet. Lägg till dessa byxor till din samling idag!

Mer information

Varumärke Project X Paris
Tillverkarens SKU 2444126_GG
Färg gg
Färg Grå
Kön Män
Åldersgrupp Vuxen