Hoodie med tryck Project X Paris Signature All Over

Hoodie med tryck Project X Paris Signature All Over

Börjar på: 734,44 kr

587,53 kr

-20%
Ta på dig den trendiga och bekväma huvtröjan med tryck Project X Paris, signerad det urbana modemärket.

Från samma modell :

Franska storlekar som standard
Storleksguide

Börjar på: 734,44 kr

587,53 kr

Lägg till i önskelista

Tillgängliga

Beskrivning

Hoodie med tryck Project X Paris Signature All Over

Hoodie med tryck från Project X Paris Signature All Over är ett måste för fashionistas som vill ha stil och komfort. Denna sweatshirt är designad av det berömda märket Project X Paris, känt för sina trendiga, urbana kreationer, och kommer inte att göra dig besviken.

Sweatshirten har det karaktäristiska heltäckande trycket "Project X Paris" och ger din outfit en touch av modernitet och karaktär. Trycket är subtilt integrerat i tyget och ger plagget en unik dimension. Du kommer inte att gå obemärkt förbi med denna iögonfallande sweatshirt.

Hoodien är tillverkad av kvalitetsmaterial och är inte bara snygg utan också extremt bekväm. Den avslappnade passformen och de långa ärmarna ger dig maximal rörelsefrihet. Perfekt för kyliga dagar, den håller dig varm samtidigt som den ger dig en trendig look.

Hoodien med tryck från Project X Paris Signature All Over är ett måste för alla modefans. Oavsett om du bär den med jeans och sneakers för en avslappnad look eller med en kjol och ankelstövlar för en mer sofistikerad look, passar den alla tillfällen.

Låt dig frestas av denna unika huvtröja och lägg till en touch av urban stil i din garderob. Vänta inte längre med att unna dig denna juvel från Project X Paris och gör ett stänk vart du än går. Beställ den nu och bli stjärnan på gatan.

Mer information

Varumärke Project X Paris
Tillverkarens SKU 2422111_BK
Färg bk
Färg Svart
Kön Män
Åldersgrupp Vuxen
Egenskaper huva