Klänning för kvinnor Freeman T Porter Juna Blurred Flowers

Klänning för kvinnor Freeman T Porter Juna Blurred Flowers

Börjar på: 1 101,23 kr

880,99 kr

-20%
Blommig och feminin, upptäck klänningen Freeman T Porter Juna Blurred Flowers för en trendig och autentisk stil.

Från samma modell :

Franska storlekar som standard

Börjar på: 1 101,23 kr

880,99 kr

Lägg till i önskelista

Tillgängliga

Beskrivning

Klänning för kvinnor Freeman T Porter Juna Blurred Flowers

Damklänningen Freeman T Porter Juna Blurred Flowers är ett riktigt mästerverk från Freeman T Porter. Den unika klänningen är speciellt framtagen för den moderna, eleganta kvinnan.

Med sitt mjuka blommönster är klänningen både trendig och tidlös. Den met framhäver bärarens kvinnlighet, samtidigt som den är diskret och elegant.

Varumärket Freeman T Porter är känt för sina kvalitetskläder, och denna klänning är inget undantag. Den är tillverkad av högkvalitativa material och är både bekväm och slitstark, så att du kan bära den om och om igen.

Tack vare den smala passformen och längden ovanför knäna visar denna klänning met din figur utan att vara för tajt. Den är perfekt för alla tillfällen, oavsett om det är en utekväll med vänner, en dag på kontoret eller en romantisk dejt.

Valet av pastellfärger för trycket ger klänningen en touch av mjukhet och fräschör, vilket gör den perfekt för sommarsäsongen. Lägg bara till ett par klackar och några accessoarer så har du en elegant, feminin look på nolltid.

Kort sagt, klänningen Freeman T Porter Juna Blurred Flowers är ett måste för alla kvinnor som letar efter något bekvämt, elegant och trendigt. Lägg till den i din garderob nu så kommer du inte att ångra dig.

Mer information

Varumärke Freeman T Porter
Tillverkarens SKU 24122405-F662
Färg tangerintango
Färg Röd
Kön Kvinna
Åldersgrupp Vuxen
Antal per produkt 1