Sweatshirt med huva Le Coq Sportif Essentiels N°2

Sweatshirt med huva Le Coq Sportif Essentiels N°2
Börjar på: 1 089,35 kr
Skapa en sportig och trendig stil med huvtröjan Le Coq Sportif Essentiels N°2, ett måste för mode- och sportfans.

Från samma modell :

Franska storlekar som standard
Storleksguide
Börjar på: 1 089,35 kr
Lägg till i önskelista

Tillgängliga

Beskrivning

Sweatshirt med huva Le Coq Sportif Essentiels N°2

Le Coq Sportif Essentiels N°2 hoody är ett måste för alla mode- och sportfans. Denna sweatshirt är designad av det ikoniska varumärket Le Coq Sportif och är den perfekta blandningen av stil och komfort.

Hoodien är tillverkad av högkvalitativa material och är både mjuk och slitstark, vilket gör den perfekt för sportaktiviteter eller vardagskläder. Den klassiska, rena designen förstärks av den berömda logotypen Le Coq Sportif, en symbol för kvalitet och äkthet.

Med sin justerbara huva skyddar denna sweatshirt dig från kyla och väder, samtidigt som den ger din outfit en touch av stil. Ribbade muddar i ärmslut och nederkant ger en åtsittande passform och gör tröjan bekväm att bära hela dagen.

Den finns i en rad tidlösa färger, så det är lätt att hitta en som passar din personliga stil. Oavsett om du tränar, kopplar av hemma eller går ut med vänner kommer denna Le Coq Sportif Essentiels N°2 hoodie att vara ett mångsidigt och snyggt tillskott i din garderob.

Så vänta inte längre och unna dig denna Le Coq Sportif Essentiels N°2 hoodie för en sportig och trendig look. Den finns i flera olika storlekar och passar alla män som vill kombinera komfort och stil i sina kläder. Beställ din idag och gå med i gemenskapen av Le Coq Sportif fans!

Mer information

Varumärke Le Coq Sportif
Tillverkarens SKU 2410190
Färg vert forez
Färg Grön
Kön Män
Åldersgrupp Vuxen
Egenskaper huva