T-shirt med vävda detaljer Project X Paris Labyrinthe

T-shirt med vävda detaljer Project X Paris Labyrinthe

Börjar på: 367,16 kr

243,26 kr

-34%
T-shirten Project X Paris Labyrinthe är ett måste för modeintresserade. Upptäck varumärkets trendiga touch.

Från samma modell :

Franska storlekar som standard
Storleksguide

Börjar på: 367,16 kr

243,26 kr

Lägg till i önskelista

Tillgängliga

Beskrivning

T-shirt med vävda detaljer Project X Paris Labyrinthe

Den vävda t-shirten Project X Paris Labyrinthe är ett måste för alla modeälskare. Den är skapad av det trendiga märket Project X Paris och är både modern och elegant.

Tillverkad av högkvalitativa material, erbjuder denna T-shirt optimal komfort samtidigt som den är slitstark och hållbar. Den smala passformen framhäver din silhuett och ger dig en unik och elegant look.

Den vävda labyrinthe -detaljen på framsidan av T-shirten ger den en touch av originalitet och sofistikering. De kontrasterande färgerna ger också en extra dimension till detta redan moderna plagg.

Oavsett om du bär den till avslappnade jeans eller finare byxor passar denna T-shirt till alla tillfällen. Den är perfekt för en utekväll med vänner eller en avslappnad dag på stan.

Med varumärket Project X Paris kombinerar denna T-shirt perfekt urban stil och kvalitet. Du kommer inte att kunna vara utan den när du väl har provat den.

Titta inte längre, Project X Paris Labyrinthe T-shirt med vävda detaljer är ett måste för din garderob. Så varsågod och lägg till den i din modekollektion.

Mer information

Varumärke Project X Paris
Tillverkarens SKU 2410100_BK
Färg bk
Färg Svart
Kön Män
Åldersgrupp Vuxen