T-shirt med tryck Project X Paris Luxuriant

T-shirt med tryck Project X Paris Luxuriant

Börjar på: 367,16 kr

243,26 kr

-34%
T-shirt med tryck Project X Paris Luxuriant för modiga och trendiga män. Tillgänglig nu!

Från samma modell :

Franska storlekar som standard
Storleksguide

Börjar på: 367,16 kr

243,26 kr

Lägg till i önskelista

Tillgängliga

Beskrivning

T-shirt med tryck Project X Paris Luxuriant

T-shirt med tryck Project X Paris Luxuriant är det perfekta plagget för modiga, trendiga män. Denna T-shirt är designad av det franska märket Project X Paris och har ett iögonfallande luxuriant -motiv. Med sin unika design och exceptionella kvalitet kommer den snabbt att bli en basplagg i garderoben.

Denna T-shirt är tillverkad av högkvalitativa material och erbjuder optimal komfort och anmärkningsvärd hållbarhet. Trycket på luxuriant har skapats med stor precision och ger plagget en sofistikerad touch. Oavsett om du bär den för en utekväll med vänner eller för en avslappnad dag ute, kommer denna T-shirt att få dig att sticka ut från mängden.

Förutom sin imponerande estetik återspeglar denna T-shirt med tryck från Project X Paris Luxuriant också varumärketsesprit. Project X Paris är känt för sin unika och innovativa inställning till herrmode, och denna T-shirt är ett perfekt exempel. Den förkroppsligar den perfekta blandningen av elegans och originalitet, för en resolut modern, urban stil.

T-shirten finns i många olika storlekar för att passa alla kroppsformer. Oavsett om du vill göra ett stiluttalande eller lägga till en touch av nyckfullhet till din outfit, är Project X Paris Luxuriant T-shirt med tryck det perfekta valet. Tveka inte att köpa denna unika T-shirt nu för en look som inte kommer att gå obemärkt förbi.

Mer information

Varumärke Project X Paris
Tillverkarens SKU 2410096_OM
Färg om
Färg Blå
Kön Män
Åldersgrupp Vuxen