Steppskor Le Coq Sportif HF FEF

Steppskor Le Coq Sportif HF FEF

Börjar på: 489,71 kr

412,33 kr

-16%
Upptäck Le Coq Sportif HF FEF flip-flops, ett måste för alla fans av detta ikoniska franska märke. Garanterad komfort och elegans!

Från samma modell :

Franska storlekar som standard
Storleksguide

Börjar på: 489,71 kr

412,33 kr

Lägg till i önskelista

Tillgängliga

Beskrivning

Steppskor Le Coq Sportif HF FEF

Flip-flops från Le Coq Sportif HF FEF är ett måste för alla som gillar det ikoniska franska märket. Med sin eleganta design och exceptionella komfort är dessa flip-flops perfekta för avslappnade sommardagar eller avkopplande stunder hemma.

Dessa flip-flops tillverkas av det berömda varumärket Le Coq Sportif och har en mjuk gummisula som ger optimal dämpning vid varje steg. Varumärkets ikoniska logotyp finns också på sulan, vilket gör dem till ett måste för fans av Le Coq Sportif.

Flip-flops Le Coq Sportif HF FEF har också en justerbar rem i syntetläder för perfekt passform och säkert stöd. Remmen är också utsmyckad med Le Coq Sportif-logotypen, vilket ger dessa skor en extra touch av stil.

Oavsett om du promenerar på stan, shoppar eller kopplar av på stranden kommer dessa flip-flops att vara din perfekta allierade för en avslappnad och trendig look. De finns i flera olika storlekar och i en snygg vit färg, perfekt för alla outfits och tillfällen.

Unna dig komfort och stil med Le Coq Sportif HF FEF flip-flops, ett måste för alla fans av det franska märket. Missa inte chansen att lägga till dem till din samling av kläder och accessoarer Le Coq Sportif. Beställ nu och njut av en avslappnad och elegant stil hela sommaren!

Mer information

Varumärke Le Coq Sportif
Tillverkarens SKU 2310777
Färg klänning blå/ vit/ grön
Färg Blå
Kön Blandad
Åldersgrupp Vuxen