Dunjacka Only & Sons Carl Life

Dunjacka Only & Sons Carl Life

Börjar på: 1 469,00 kr

1 101,72 kr

-25%
Upptäck Doudoune Only & Sons Carl Life, ett måste bland modeaccessoarerna från Only & Sons.

Från samma modell :

Franska storlekar som standard
Storleksguide

Börjar på: 1 469,00 kr

1 101,72 kr

Lägg till i önskelista

Tillgängliga

Beskrivning

Dunjacka Only & Sons Carl Life

Only & Sons Carl Life dunjacka är ett riktigt måste för vintern. Dunjackan är tillverkad av det kända märket Only & Sons och kombinerar stil och funktionalitet för att hålla dig varm och moderiktig.

Dunjackan är tillverkad av högkvalitativa material och är både lätt och slitstark, vilket ger optimal komfort samtidigt som den skyddar dig mot väder och vind. Vadderingen med dun och fjädrar ger skön värme även under de kallaste dagarna.

Dunjackan är inte bara funktionell, den är också extremt snygg. Den tidlösa designen med dragkedja, huva och praktiska fickor gör den till ett mångsidigt klädesplagg för alla tillfällen. Oavsett om du ska ta en promenad i staden eller en tur till bergen kommer Only & Sons Carl Life dunjacka att vara din allierade för att tackla kylan med stil.

Den finns i en rad olika färger så att du kan välja den som bäst passar din personliga stil. Dessutom har dunjackan en smal passform som framhäver din silhuett samtidigt som du kan röra dig fritt.

Kort sagt, Only & Sons Carl Life dunjacka är det perfekta valet för dig som letar efter komfort, värme och stil i ett. Så lägg till den i din garderob nu och gör dig redo för vintern med stil.

Mer information

Varumärke Only & Sons
Tillverkarens SKU 22020156-3742960
Färg torv
Färg Grön
Kön Män
Åldersgrupp Vuxen