Träskor Crocs Off Grid

Träskor Crocs Off Grid

Börjar på: 673,23 kr

538,55 kr

-20%
Återupptäck den ultimata komforten med träskor Crocs Off Grid! Ett måste från Crocs för en unik stil.

Från samma modell :

Franska storlekar som standard
Storleksguide

Börjar på: 673,23 kr

538,55 kr

Lägg till i önskelista

Tillgängliga

Beskrivning

Träskor Crocs Off Grid

Crocs Off Grid träskor är perfekta för alla tillfällen. Dessa träskor är tillverkade av det kända märket Crocs och är både bekväma och trendiga. Deras unika design och ljusa färg gör dem till en idealisk accessoar för alla årstider.

Träskorna är tillverkade av ett lätt och slitstarkt material och är mycket bekväma att bära. Innersulan i Croslite™-skum formar sig perfekt efter din fot och ger optimalt stöd och oöverträffad komfort. Dessutom ger yttersulan i gummi perfekt grepp, även på hala ytor.

Clogs Crocs Off Grid är också extremt praktiska. Tack vare slip-on-designen är de lätta att ta på och av. Du kan bära dem i alla situationer: hemma, på jobbet, på stan eller till och med på stranden. De är också perfekta för utomhusaktiviteter som trädgårdsarbete eller vandring.

Crocs Off Grid clogs finns i ett brett urval av storlekar, från 33 till 48, för att passa alla skostorlekar. Dessutom har de en unisexdesign som gör att de passar alla, både män och kvinnor. Den klara orange färgen ger en färgklick till alla dina outfits, oavsett om de är avslappnade eller mer eleganta.

Kort sagt, Crocs Off Grid clogs är ett måste för alla som älskar mode och komfort. Med varumärket Crocs kan du vara säker på kvaliteten och hållbarheten hos dessa träskor. Så tveka inte, lägg till dem i din skosamling idag!

Mer information

Varumärke Crocs
Tillverkarens SKU 209501-2V3
Färg kullersten
Färg Grå
Kön Blandad
Åldersgrupp Vuxen