Flip-flops Crocs Classic Flip V2

Flip-flops Crocs Classic Flip V2

Börjar på: 367,16 kr

280,48 kr

-24%
Upptäck Crocs Classic Flip V2 flip-flops, det perfekta valet för avslappnad stil och ojämförlig komfort, från Crocs.

Från samma modell :

Franska storlekar som standard
Storleksguide

Börjar på: 367,16 kr

280,48 kr

Lägg till i önskelista

Tillgängliga

Beskrivning

Flip-flops Crocs Classic Flip V2

Flip-flops Crocs Classic Flip V2 är det perfekta valet för avslappnade sommardagar. De är tillverkade av det kända märket Crocs och erbjuder inte bara ultimat komfort, utan också tidlös stil.

Den klassiska, eleganta designen på dessa flip-flops gör dem till ett mångsidigt val som kompletterar alla outfits. Oavsett om du är på stranden, i stan eller bara kopplar av hemma, kommer dessa flip-flops att följa dig med stil och komfort.

De är tillverkade av det berömda resinmaterialet Croslite och känns lätta och bekväma i varje steg. Dessutom ger deras texturerade innersula dina fötter en behaglig massage för en känsla av välbefinnande hela dagen.

Flip-flops Crocs Classic Flip V2 har också en yttersula i gummi med ett dubbat mönster för exceptionellt grepp och stabilitet på alla underlag. Så att du kan njuta av dina utomhusaktiviteter i full säkerhet.

Dessa flip-flops finns i en mängd klassiska och snygga färger och är ett måste i sommargarderoben. Och tack vare deras slitstarka, vattenavvisande design kommer de att hålla sig i perfekt skick för ditt nästa sommaräventyr.

Kort sagt, Crocs Classic Flip V2 flip-flops är det perfekta valet för dem som letar efter den perfekta blandningen av komfort och stil. Så vänta inte längre, lägg till dem i din skosamling nu!

Mer information

Varumärke Crocs
Tillverkarens SKU 209402-001
Färg svart
Färg Svart
Kön Blandad
Åldersgrupp Vuxen