Sweatshirt med huva Alpha Industries Basic Small Logo

Sweatshirt med huva Alpha Industries Basic Small Logo

Börjar på: 856,99 kr

643,48 kr

-25%
Huvtröjan Basic Small Logo frånAlpha Industries är ett måste för alla män. Normal passform ger en trendig och bekväm look.

Från samma modell :

Franska storlekar som standard
Storleksguide

Börjar på: 856,99 kr

643,48 kr

Lägg till i önskelista

Tillgängliga

Beskrivning

Sweatshirt med huva Alpha Industries Basic Small Logo

Basic Hoody Small Logo från Alpha Industries är det perfekta tillskottet till varje mans garderob. Den har en normal passform och erbjuder både komfort och stil.


Hoodiens skal är tillverkat av en blandning av 80% bomull och 20% polyester, vilket gör den mjuk och slitstark och garanterar att den håller i flera år. Det borstade fleecefodret ger extra värme, vilket gör den perfekt för svalare dagar eller som lager på lager under de kallare månaderna.


Hoodien har en huva med dragsko som gör att du kan anpassa komforten. Dragskon har präglade öljetter som ger hela looken en touch av stil.


En av de mest iögonfallande detaljerna på huvtröjan är den lilla Alpha-logotypen som är tryckt i plastisol på bröstet. Den subtila märkningen ger tröjan en känsla av äkthet utan att tynga ner designen.
De ribbade muddar i ärmslut och nederkant ger en åtsittande passform, så att huvtröjan sitter på plats även under de mest intensiva aktiviteterna. Kängurufickan är perfekt för förvaring av småsaker eller för att hålla händerna varma under kalla dagar.


Tack vare sin mångsidiga design kan Basic Hoody Small Logo enkelt kombineras med jeans eller shorts för en avslappnad look. För en mer sofistikerad outfit kan du klä upp den med chino-byxor och en jacka.


Oavsett om du ska ut en dag med vänner eller bara koppla av hemma är den här huvtröjan det perfekta valet. Dess tidlösa design och högkvalitativa konstruktion gör den till ett basplagg som aldrig kommer att bli omodernt.


Med RBF:s loopetikett i nederkanten visar huvtröjan prov på den känsla för detaljer som Alpha Industries är känt för.


Sammanfattningsvis är Basic Hoody Small Logo från Alpha Industries ett måste för alla män som uppskattar komfort, stil och kvalitet. Med sin normala passform, mjuka skal och mångsidiga design är denna huvtröja ett måste i garderoben som kommer att förbättra alla outfits.

Mer information

Varumärke Alpha Industries
Tillverkarens SKU 196318-709
Färg hasselbrun
Färg Brun
Kön Män
Åldersgrupp Vuxen
Egenskaper huva
Antal per produkt 1