T-shirt Alpha Industries Basic Small Logo

T-shirt Alpha Industries Basic Small Logo

Börjar på: 281,58 kr

243,39 kr

-14%
Unna dig tidlös stil och ultimat komfort med Basic Small Logo T-shirt frånAlpha Industries. 100% bomull för oklanderlig look.
Franska storlekar som standard
Storleksguide

Börjar på: 281,58 kr

243,39 kr

Lägg till i önskelista

Tillgängliga

Beskrivning

T-shirt Alpha Industries Basic Small Logo

Basic T Small Logo från Alpha Industries är det perfekta tillskottet till alla mäns garderob. Denna T-shirt med normal passform är tillverkad av 100% bomull för komfort och hållbarhet.


Basic T Small Logo har en klassisk rund halsringning, vilket gör den lämplig för alla tillfällen. Oavsett om du klär upp den med en blazer för en utekväll eller kombinerar den med jeans för en avslappnad look, är denna t-shirt mångsidig och lätt att styla.


En av de speciella egenskaperna hos denna T-shirt är den lilla Alpha Industries -logotypen tryckt i plastisol på bröstet. Denna subtila men iögonfallande detalj ger en touch av äkthet och visar att du uppskattar kvalitetshantverk.


För extra komfort har Basic T Small Logo ett mjukt, flexibelt nackband på insidan. Det ger en bekväm passform som inte begränsar dina rörelser under dagen.
Alpha Industries är känt för sin känsla för detaljer, och denna T-shirt är inget undantag. Flaggmärket på vänster ärm ger en märkespräglad touch, medan de ribbade muddarna i nacken ger en snygg finish.


Med en vikt på 160 g/m² erbjuder denna t-shirt den perfekta balansen mellan lätthet och hållbarhet. Den är perfekt att bära året runt, antingen under en jacka under de kallare månaderna eller på egen hand på sommaren.


Basic T Small Logo finns i en rad olika storlekar för att passa varje mans behov. Oavsett om du föredrar en smal passform eller en lösare stil, Alpha Industries har allt.


Sammanfattningsvis är Basic T Small Logo från Alpha Industries ett måste i varje mans garderob. Med sin regular fit, 100% bomull och unika designdetaljer erbjuder denna t-shirt komfort, stil och mångsidighet. Uppgradera din garderob idag med detta tidlösa plagg från det välkända varumärket Alpha Industries.

Mer information

Varumärke Alpha Industries
Tillverkarens SKU 188505-711
Färg strålande röd
Färg Röd
Kön Män
Åldersgrupp Vuxen
Antal per produkt 1