T-shirt med v-ringning för kvinnor Only Nina

T-shirt med v-ringning för kvinnor Only Nina

Börjar på: 183,52 kr

146,79 kr

-20%
Gör ett snyggt statement med Women's V-neck T-shirt Only Nina. Ett måste från Only för den moderna kvinnan.

Från samma modell :

Franska storlekar som standard
Storleksguide

Börjar på: 183,52 kr

146,79 kr

Lägg till i önskelista

Tillgängliga

Beskrivning

T-shirt med v-ringning för kvinnor Only Nina

V-neck T-shirt för kvinnor Only Nina är det perfekta valet för alla kvinnor som letar efter en avslappnad men ändå feminin look. Denna t-shirt är designad av det kända märket Only och är ett måste för varje kvinnas garderob.

Med sin eleganta V-ringning kommer denna t-shirt att visa upp din urringning samtidigt som den är bekväm att bära. Den är tillverkad av högkvalitativa material och känns mjuk och lätt hela dagen.

Den enkla, strömlinjeformade designen gör den till en mångsidig skjorta som passar alla tillfällen. Oavsett om det är för en avslappnad dag på stan eller en kväll ute med vänner, kommer denna T-shirt att vara din viktigaste modeallierade.

Dam T-shirt med V-ringning Only Nina finns också i en rad trendiga färger, så att du kan skapa olika looker som passar ditt humör. Matcha den med jeans och sneakers för en avslappnad look look, eller med kjol och klackar för en mer elegant stil.

Denna T-shirt är speciellt designad för kvinnor och kommer att omfamna dina kurvor och få dig att se ut som bäst. Det feminina snittet och den oklanderliga finishen gör den till en kvalitetsprodukt som kommer att stå sig över tid.

Välj Women's V-neck T-shirt Only Nina för en look som är både trendig och bekväm. Lägg till den i din garderob nu och unna dig detta kvinnliga modemåste från Only.

Mer information

Varumärke Only
Tillverkarens SKU 15317538-4444751
Färg svart hjärta
Färg Svart
Kön Kvinna
Åldersgrupp Vuxen