Blus för kvinnor Only Onlviona FR

Blus för kvinnor Only Onlviona FR

Börjar på: 367,16 kr

293,70 kr

-20%
Skapa en unik och feminin stil med blusen Only Onlviona FR. Ett måste från Only. Upptäck den nu!

Från samma modell :

Franska storlekar som standard
Storleksguide

Börjar på: 367,16 kr

293,70 kr

Lägg till i önskelista

Tillgängliga

Beskrivning

Blus för kvinnor Only Onlviona FR

Damblus Only Onlviona FR är det perfekta plagget för att komplettera din feminina garderob. Som ett välkänt varumärke för kvinnor vet Only hur man skapar kläder som framhäver en kvinnas naturliga skönhet. Denna blus är ett bra exempel på deras modeexpertis.

Blusen är designad speciellt för kvinnor och är både elegant och bekväm. Den är tillverkad av högkvalitativt tyg och är mjuk att ta på och lätt att bära. Den smickrande skärningen följer kvinnokroppens kurvor och framhäver din figur.

Blusens design är både enkel och sofistikerad. Den har en fin V-ringning och korta ärmar med en något utsvängd fåll som ger en feminin touch till din outfit. Knäppningen framtill ger blusen en charmig touch och gör den lätt att ta på.

Denna mångsidiga blus kan användas till en mängd olika tillfällen. Bär den på jobbet med byxor och höga klackar för en elegant och professionell look look. För en mer avslappnad look, kombinera den med jeans och sneakers. Du kan också bära den ute med vänner eller för en kväll ute med en kjol och snygga accessoarer.

Damblusen Only Onlviona FR finns i flera olika storlekar för att passa alla kroppsformer. Den är också lätt att ta hand om, vilket gör den till ett praktiskt val för vardagsbruk.

Som ett välkänt varumärke bryr sig Only om miljön ochengage använder hållbara material vid tillverkningen av sina plagg. Genom att köpa denna blus lägger du inte bara till ett måste i din garderob, utan du bidrar också till en grönare värld.

Kort sagt, om du letar efter en snygg, feminin blus är Only Onlviona FR damblus det perfekta valet. Den kombinerar stil, komfort och hållbarhet för att ge dig ett tidlöst plagg som kommer att följa dig vid varje tillfälle. Lägg till den i din kollektion nu och låt Only hjälpa dig att känna dig vacker och självsäker i din egen hud.

Mer information

Varumärke Only
Tillverkarens SKU 15315009-4466229
Färg molndansare
Färg Beige
Kön Kvinna
Åldersgrupp Vuxen