Sweatshirt med huva för kvinnor Only Onlnora

Sweatshirt med huva för kvinnor Only Onlnora

Börjar på: 452,85 kr

362,26 kr

-20%
Sweatshirt med huva Only Onlnora: ett feminint måste för en trendig och bekväm look för alla tillfällen.

Från samma modell :

Franska storlekar som standard
Storleksguide

Börjar på: 452,85 kr

362,26 kr

Lägg till i önskelista

Tillgängliga

Beskrivning

Sweatshirt med huva för kvinnor Only Onlnora

Only Onlnora hoodie för kvinnor är ett måste i din avslappnade garderob. Tillverkad av Only, ett varumärke som är känt för sin moderna, trendiga stil, är denna sweatshirt designad för kvinnor som gillar att vara bekväma men ändå snygga.

Med sin lösa passform och mjuka tyg ger denna sweatshirt optimal komfort hela dagen. Den justerbara huvan skyddar dig mot kyla och regn, medan de praktiska fickorna håller småsaker säkert undanstoppade.

Sweatshirtens eleganta och tidlösa design gör den till ett mångsidigt val för alla tillfällen. Bär den med jeans och sneakers för en avslappnad look, eller med kjol och ankelstövlar för en elegantare outfit. Du kan också bära den i lager över dina vinteroutfits för en extra touch av värme.

Den finns i en rad olika färger och du kommer säkert att hitta en som passar din personliga stil. Oavsett om du föredrar starka färger eller mer neutrala, eleganta nyanser finns det en Only Onlnora sweatshirt för alla kvinnor.

Sweatshirten är tillverkad av kvalitetsmaterial och är slitstark och tålig för långvarig användning. Den är också lätt att ta hand om, bara att tvätta i maskin och torktumla för att hålla den i perfekt skick.

Välj stil och komfort med huvtröjan för kvinnor Only Onlnora. Ett måste för alla kvinnor som letar efter ett avslappnat, trendigt plagg. Den är både praktisk och snygg och kommer snabbt att bli din nya favorit för avslappnade dagar eller för att komplettera dina vardagsoutfits. Lägg till den i din kollektion nu och njut av casual chic på look.

Mer information

Varumärke Only
Tillverkarens SKU 15312892-4399945
Färg endast svart
Färg Svart
Kön Kvinna
Åldersgrupp Vuxen