V-ringad kofta för kvinnor Only Onlkatia

V-ringad kofta för kvinnor Only Onlkatia

Börjar på: 428,38 kr

342,68 kr

-20%
Unna dig elegans och femininitet med koftan med v-ringning Only Onlkatia, ett oumbärligt plagg i damgarderoben från Only.

Från samma modell :

Franska storlekar som standard
Storleksguide

Börjar på: 428,38 kr

342,68 kr

Lägg till i önskelista

Tillgängliga

Beskrivning

V-ringad kofta för kvinnor Only Onlkatia

"Women's v-neck cardigan Only Onlkatia" är ett måste för alla kvinnor som letar efter en elegant men ändå avslappnad look. Denna kofta är designad av Only och kombinerar stil och komfort för att följa med dig på alla dina vardagsäventyr.

Med sin feminina V-ringning och smala passform framhäver denna kofta met din figur samtidigt som den ger dig stor rörelsefrihet. Det mjuka, lätta tyget gör att du känner dig mjuk och varm hela dagen.

Den eleganta, tidlösa designen gör denna kofta till ett måste i garderoben. Oavsett om du bär den med jeans för en avslappnad look eller med en kjol för en mer elegant look, kommer den att anpassa sig till alla dina infall och låta dig skapa en mängd olika trendiga looker.

"Women's v-neck cardigan Only Onlkatia" finns i en rad olika färger för att passa alla smaker. Från klassiskt svart till mjukt rose och dynamiskt smaragdgrönt - det finns något för alla. Så att du kan välja den som bäst passar din stil och personlighet.

Oavsett om du arbetar, shoppar eller promenerar på stan är denna kofta din perfekta allierade för att hålla dig varm och snygg på samma gång. Dess praktiska egenskaper återspeglas också i att den är lättskött, vilket gör den idealisk för upptagna kvinnor som har bråttom.

Unna dig själv att lägga till "Women's v-neck cardigan Only Onlkatia" till din kollektion. Du kommer inte att kunna vara utan den när du väl har provat den! Så unna dig denna kvalitetskofta, så att du kan hänga med i det senaste modet i bekväma kläder. Den kommer garanterat att bli ett måste i din garderob!

Mer information

Varumärke Only
Tillverkarens SKU 15310902-4380537
Färg vitkapsylgrå melange
Färg Vit
Kön Kvinna
Åldersgrupp Vuxen