Blus för kvinnor Only Onlditsy Wvn

Blus för kvinnor Only Onlditsy Wvn

Börjar på: 360,03 kr

211,90 kr

-41%
Unna dig en elegant stil med blusen Only Onlditsy Wvn, designad för moderna kvinnor som söker efter förfining.

Från samma modell :

Franska storlekar som standard
Storleksguide

Börjar på: 360,03 kr

211,90 kr

Lägg till i önskelista

Tillgängliga

Beskrivning

Blus för kvinnor Only Onlditsy Wvn

Damblusen Only Onlditsy Wvn är ett måste i varje kvinnas garderob. Den är designad av det kända märket Only och kombinerar elegans och komfort för en trendig och feminin look.

Blusen är tillverkad av kvalitetsmaterial och är mjuk att ta på och bekväm att bära. Det lätta tyget gör den perfekt för varma sommardagar. Dessutom passar den lösa, flödande skärningen alla kroppsformer och met framhäver den feminina silhuetten.

När det gäller designen har blusen Only Onlditsy Wvn ett fint och tidlöst blommönster. De mjuka, feminina färgerna ger en fräsch touch till alla outfits. Spetsdetaljerna på axlarna ger blusen en sofistikerad och feminin touch.

Denna blus är perfekt för alla tillfällen, oavsett om det är en dag på kontoret, en avslappnad utekväll med vänner eller en romantisk kväll. Den passar perfekt till skräddarsydda byxor för en chic och elegant look look, eller till jeans för en mer avslappnad stil.

Slutligen är Only Onlditsy Wvn damblus en kvalitetsprodukt till ett överkomligt pris. Den är också lätt att ta hand om och behåller sin form och färg tvätt efter tvätt.

Unna dig denna vackra blus Only för att lägga till en touch av femininitet och fräschör till din garderob. Beställ nu och var redo för alla tillfällen med stil och elegans.

Mer information

Varumärke Only
Tillverkarens SKU 15229700-4084659
Färg svart
Färg Svart
Kön Kvinna
Åldersgrupp Vuxen