Dunjacka för kvinnor Only Onltahoe otw

Dunjacka för kvinnor Only Onltahoe otw

Börjar på: 612,01 kr

458,98 kr

-25%
Håll dig trendig, elegant och varm med Only Onltahoe otw dunjacka för kvinnor. Ett måste från Only.

Från samma modell :

Franska storlekar som standard
Storleksguide

Börjar på: 612,01 kr

458,98 kr

Lägg till i önskelista

Tillgängliga

Beskrivning

Dunjacka för kvinnor Only Onltahoe otw

Dunjackan för damer från Only Onltahoe otw är ett måste för alla modemedvetna kvinnor. Designad av det berömda märket Only, kombinerar denna dunjacka komfort, stil och kvalitet för att hålla dig varm samtidigt som du förbättrar din feminina silhuett.

Dunjackan är tillverkad av högkvalitativa material och är lätt och mjuk att ta på, vilket gör den till ett nöje att bära. Den eleganta, smala passformen framhäver din figur samtidigt som den skyddar dig mot vinterkylan. Den höga kragen och huvan ger extra skydd mot väder och vind.

Förutom att dunjackan är praktisk har den också en trendig stil. Den finns i en rad olika färger och passar perfekt till alla outfits. Den snygga, tidlösa designen gör den till ett måste i garderoben som du kan bära både i stan och i bergen.

Dunjackan för damer Only Onltahoe otw har också praktiska fickor så att du kan hålla händerna varma eller förvara småsaker på ett säkert sätt. Den stängs med en högkvalitativ dragkedja för perfekt passform och optimal isolering.

Så damer, vänta inte längre med att lägga till denna dunjacka till din vinterklädkollektion. Med Only kan du vara säker på att få en kvalitetsprodukt som kommer att följa dig på alla dina äventyr och skydda dig mot kyla med stil och elegans. Låt inte detta tillfälle gå dig förbi och unna dig Only Onltahoe otw dunjacka för damer, ett måste för alla fashionistas som letar efter komfort och stil.

Mer information

Varumärke Only
Tillverkarens SKU 15156569-3957136
Färg rosa brun
Färg Rose
Kön Kvinna
Åldersgrupp Vuxen

Du kan också vara intresserad av följande produkt (er)