Långärmad T-shirt Alpha Industries Essentials RL

Långärmad T-shirt Alpha Industries Essentials RL

Börjar på: 550,93 kr

374,26 kr

-32%
Håll dig i trenden med den långärmade T-shirten Alpha Industries Essentials RL, ett måste från referensmärket Alpha Industries.

Från samma modell :

Franska storlekar som standard
Storleksguide

Börjar på: 550,93 kr

374,26 kr

Lägg till i önskelista

Tillgängliga

Beskrivning

Långärmad T-shirt Alpha Industries Essentials RL

Alpha Industries Essentials RL långärmad T-shirt är ett måste för din herrgarderob. Tillverkad av det kända märket Alpha Industries, kombinerar denna T-shirt stil och komfort för den perfekta outfiten för alla tillfällen.

Med sin klassiska och tidlösa design är denna T-shirt ett måste i alla garderober. De långa ärmarna håller dig varm under svalare dagar, medan den runda halsen ger en modern touch. Logotypen Alpha Industries på bröstet ger en touch av varumärke till denna enkla men eleganta T-shirt.

Denna T-shirt är tillverkad av kvalitetsmaterial och ger optimal komfort hela dagen. Den smala passformen framhäver din figur och ger dig en trendig, avslappnad look look. Oavsett om det är för en avslappnad dag på stan eller en dejt med vänner, kommer denna T-shirt att vara din allierade i valet.

Varumärket Alpha Industries är känt för sina kvalitetskläder och denna T-shirt är inget undantag. Du kan vara säker på att du investerar i en hållbar produkt som kommer att stå emot tidens tand. Dessutom, med sin enkla och mångsidiga design, kan denna T-shirt enkelt kombineras medautres delar från din garderob för att skapa en unik outfit som passar dig.

Missa inte chansen att komplettera din klädkollektion med denna långärmade T-shirt Alpha Industries Essentials RL. Med sin tidlösa stil och kvalitetsmaterial kommer den snabbt att bli ett måste i garderoben. Så vänta inte längre och köp denna snygga och bekväma T-shirt från Alpha Industries nu.

Mer information

Varumärke Alpha Industries
Tillverkarens SKU 146581-697
Färg ultra marinblå
Färg Blå
Kön Blandad
Åldersgrupp Vuxen
Egenskaper Lång ärm