Linne Alpha Industries Essentials RL

Linne Alpha Industries Essentials RL

Börjar på: 428,50 kr

311,46 kr

-27%
Visa upp din stil med Tank Top Alpha Industries Essentials RL - ett måste från det ikoniska märket. Tillgänglig nu!

Från samma modell :

Franska storlekar som standard
Storleksguide

Börjar på: 428,50 kr

311,46 kr

Lägg till i önskelista

Tillgängliga

Beskrivning

Linne Alpha Industries Essentials RL

Linnet Alpha Industries Essentials RL är det perfekta valet för en avslappnad och trendig look. Tillverkad av det berömda varumärket Alpha Industries, känt för sina högkvalitativa kläder, är detta linne ett måste för din garderob i sommar.

Med sin enkla men eleganta design är detta linne utsmyckat med den ikoniskaAlpha Industries-logotypen, vilket ger en touch av stil till din outfit. Det klassiska snittet och den enfärgade modellen gör det till ett mångsidigt plagg som du enkelt kan kombinera med olika byxor, shorts eller kjolar.

Detta linne är tillverkat av högkvalitativa material och är mycket mjukt och bekvämt att bära, perfekt för varma sommardagar. Det är också lätt och andas, vilket gör det till ett perfekt val för dina sportaktiviteter eller utomhusutflykter.

Oavsett om du är på semester på stranden, shoppar i stan eller bara kopplar av hemma, kommer detta linne från Alpha Industries att vara din allierade för en avslappnad men ändå elegant look. Det är också lätt att ta hand om, så du behöver inte oroa dig för att tvätta det efter varje användning.

Så vänta inte längre och lägg till Alpha Industries Essentials RL linne till din klädkollektion nu. Med sin tidlösa design och överlägsna kvalitet kommer det snabbt att bli en stapelvara i garderoben. Beställ ditt idag och njut av snygg komfort hela sommaren.

Mer information

Varumärke Alpha Industries
Tillverkarens SKU 146560-679
Färg vintage sand
Färg Beige
Kön Blandad
Åldersgrupp Vuxen