T-shirt Alpha Industries PP

T-shirt Alpha Industries PP

Börjar på: 428,50 kr

321,13 kr

-25%
Uppgradera din stil med Alpha Industries PP T-shirt, tillverkad av 100% bomull för en trendig och bekväm look. Upptäck den nu!

Från samma modell :

Franska storlekar som standard
Storleksguide

Börjar på: 428,50 kr

321,13 kr

Lägg till i önskelista

Tillgängliga

Beskrivning

T-shirt Alpha Industries PP

Alpha PP T-shirt från Alpha Industries är det perfekta tillskottet till alla mäns garderob. Med sin regular fit och 100% bomullstyg erbjuder denna t-shirt både stil och komfort.

Alpha PP t-shirt har en klassisk rund halsringning, vilket gör den lämplig för alla tillfällen. Oavsett om du är på väg till gymmet, träffar vänner för en avslappnad utflykt eller bara kopplar av hemma är denna t-shirt ett mångsidigt val.

Alpha PP T har ett skumtryck Alpha Industries. Det unika mönstret ger t-shirten en urban känsla och gör den till ett unikt inslag i din kollektion. RBF-nackbandet på insidan ger en bekväm passform och förhindrar skav.

För extra äkthet har Alpha PP T-shirt också en etikett tryckt på Alpha Industries på insidan av kragen. Denna subtila detalj understryker varumärkets engagemang för kvalitet och hantverk. En flagga på vänster ärm ger dessutom designen en patriotisk touch.

Hållbarhet är också en viktig egenskap hos Alpha PP T-shirt. Med dubbla sömmar på krage, ärmar och nederkant är denna t-shirt utformad för att tåla vardagligt slitage. Du kan vara säker på att den kommer att följa med dig i många år framöver.

Alpha PP T-shirt finns i en rad olika storlekar, vilket garanterar en perfekt passform för alla. Oavsett om du föredrar en avslappnad eller mer figursydd look, hittar du rätt storlek som passar din stil.

Sammanfattningsvis är Alpha PP T-shirt från Alpha Industries ett måste för varje modemedveten man. Med sin regular fit, 100% bomull och unika designelement kombinerar denna t-shirt stil och komfort på ett enkelt sätt. Lägg till den i din kollektion idag och ta din garderob till nya höjder.

Mer information

Varumärke Alpha Industries
Tillverkarens SKU 146509-142
Färg mörk oliv
Färg Grön
Kön Blandad
Åldersgrupp Vuxen