T-shirt Alpha Industries Essentials RL

T-shirt Alpha Industries Essentials RL

Börjar på: 483,02 kr

326,28 kr

-32%
T-shirten Alpha Industries Essentials RL: det perfekta valet för en trendig look och absolut komfort, signerad varumärket Alpha Industries.

Från samma modell :

Franska storlekar som standard
Storleksguide

Börjar på: 483,02 kr

326,28 kr

Lägg till i önskelista

Tillgängliga

Beskrivning

T-shirt Alpha Industries Essentials RL

Alpha Industries Essentials RL T-shirt är ett måste för alla modefans streetwear. Med sin klassiska, tidlösa design är den både bekväm och modern.

Tillverkad av det berömda märket Alpha Industries, är denna T-shirt en sann symbol för kvalitet och stil. Märket, som är känt för sina militärkläder i en urban version, erbjuder här en produkt som kombinerar både funktionalitet och estetik.

T-shirten Alpha Industries Essentials RL har en stor logotyp tryckt på framsidan, vilket ger den en autentisk och originell look look. Den runda halsen och raka skärningen gör den lätt att bära varje dag och passar för alla tillfällen.

T-shirten är tillverkad av kvalitetsmaterial och är både mjuk och slitstark, vilket garanterar hög komfort och lång livslängd. Den finns också i en mängd olika storlekar för att passa alla kroppstyper.

Oavsett om du vill ha en avslappnad look med jeans och sneakers, eller en mer elegant stil med chino-byxor och läderskor, kommer Alpha Industries Essentials RL T-shirt att passa alla smaker och framhäva din figur.

Så vänta inte längre med att lägga till denna måste-ha T-shirt i din garderob. Med sin tidlösa design, oklanderliga kvalitet och unika stil kommer den garanterat att bli ett måste i garderoben. Beställ den nu och anamma streetwear -stilen från det berömda varumärket Alpha Industries.

Mer information

Varumärke Alpha Industries
Tillverkarens SKU 146504-710
Färg mandarin
Färg Orange
Kön Blandad
Åldersgrupp Vuxen