T-shirt Alpha Industries Japan Warrior

T-shirt Alpha Industries Japan Warrior

Börjar på: 612,14 kr

406,09 kr

-34%
Ett unikt plagg från Alpha Industries för moderna krigare: Japan Warrior T-shirt. Får inte missas!

Från samma modell :

Franska storlekar som standard
Storleksguide

Börjar på: 612,14 kr

406,09 kr

Lägg till i önskelista

Tillgängliga

Beskrivning

T-shirt Alpha Industries Japan Warrior

Alpha Industries Japan Warrior T-shirt är ett måste för alla urbana modefans. Tillverkad av det kända märket Alpha Industries, är denna T-shirt en perfekt blandning av stil och kvalitet.

Inspirerad av den uppgående solens land har Japan Warrior T-shirt en unik och originell design. Det japanska krigarmotivet på framsidan ger plagget en touch av karaktär och styrka. Den finns i svart eller vitt, så att du kan välja den som bäst passar din stil.

T-shirten är tillverkad av högkvalitativ bomull och är både mjuk och bekväm att bära. Den är perfekt för alla tillfällen, oavsett om det är en avkopplande dag hemma eller en kväll ute med vännerna. Den avslappnade passformen gör den till ett perfekt val för alla.

Förutom att vara trendig och bekväm är denna t-shirt också slitstark. Alpha Industries är känt för kvaliteten på sina kläder, och Japan Warrior T-shirt är inget undantag. Du kommer att kunna bära den i flera år utan att den förlorar sin form eller färg.

Oavsett om du är ett fan av japansk estetik eller bara letar efter en ny modern T-shirt, är Alpha Industries Japan Warrior T-shirt det perfekta valet. Lägg till den till din garderob nu och gör dig redo att vända huvuden med denna unika och snygga look.

Mer information

Varumärke Alpha Industries
Tillverkarens SKU 146500-95
Färg svart
Färg Svart
Kön Män
Åldersgrupp Vuxen