Kort Alpha Industries PP

Kort Alpha Industries PP

Börjar på: 734,56 kr

520,80 kr

-29%
Alpha Short PP från Alpha Industries är ett måste för en bekväm och trendig stil. Tillgänglig nu!

Från samma modell :

Franska storlekar som standard
Storleksguide

Börjar på: 734,56 kr

520,80 kr

Lägg till i önskelista

Tillgängliga

Beskrivning

Kort Alpha Industries PP

Alpha PP shorts från Alpha Industries är ett viktigt tillskott till alla mäns garderob. Shortsen har en normal passform som gör dem bekväma och snygga till vardags. Yttertyget är tillverkat av en högkvalitativ blandning av 80% bomull och 20% polyester, vilket garanterar hållbarhet och andningsförmåga.

Huvudnumret på shortsen Alpha PP är Alpha foam-trycket på vänster ben. Denna iögonfallande detalj ger shortsen en unik touch och får dem att sticka ut från mängden. Skumtrycket är både snyggt och slitstarkt, vilket garanterar att det kommer att stå sig över tid.

För extra komfort och passform har shortsen ett utvändigt dragsnöre och resår i midjan. Dragskon gör att du kan justera passformen efter eget tycke, vilket ger en säker och bekväm känsla. Det elastiska midjebandet ger flexibilitet och rörelsefrihet, vilket gör shortsen perfekta för alla aktiviteter.

Praktiska egenskaper är också en viktig aspekt av shortsen Alpha PP. Med två framfickor finns det gott om plats för dina viktigaste saker när du är på språng. Oavsett om du behöver ha med dig telefon, nycklar eller plånbok finns det gott om plats i dessa fickor.

Shortsen är tillverkade i borstad fleece och känns mjuka och sköna mot huden. Det borstade fleecematerialet värmer utan att försämra andningsförmågan, så de kan bäras året runt. Oavsett om du kopplar av hemma eller går ut för en avslappnad dag kommer dessa shorts att hålla dig bekväm och snygg.

Metallöglorna på dragskon ger en sofistikerad och hållbar touch. Alpha-logotypens loopetikett på vänster fåll kompletterar look och visar varumärkets känsla för detaljer och kvalitet.

Kort sagt, Alpha PP shorts från Alpha Industries är symbolen för komfort, stil och funktionalitet. Med sin normala passform, högkvalitativa material och unika designelement är dessa shorts ett måste för alla modemedvetna män. Oavsett om du kopplar av hemma eller utforskar staden, kommer dessa shorts att få dig att se bra ut och må bra.

Mer information

Varumärke Alpha Industries
Tillverkarens SKU 146365-142
Färg mörk oliv
Färg Grön
Kön Blandad
Åldersgrupp Vuxen