Kort Alpha Industries Essentials RL

Kort Alpha Industries Essentials RL

Börjar på: 784,91 kr

512,13 kr

-35%
Shortsen Alpha Industries Essentials RL är ett måste för en trendig urban stil från Alpha Industries.

Från samma modell :

Franska storlekar som standard
Storleksguide

Börjar på: 784,91 kr

512,13 kr

Lägg till i önskelista

Tillgängliga

Beskrivning

Kort Alpha Industries Essentials RL

Alpha Industries Essentials RL shorts är det perfekta sättet att lägga till en touch av militär stil till din garderob. Shortsen tillverkas av det välkända varumärket Alpha Industries och är designade för att vara både funktionella och moderiktiga.

Med sin korta skärning och neutrala färg är dessa shorts lätta att matcha med vilken outfit som helst. Oavsett om du bär dem med en enkel T-shirt eller en smart skjorta, kommer de att ge en touch av karaktär till din look. Dessutom är varumärket Alpha Industries känt för sin kvalitet och hållbarhet, så du kan vara säker på att dessa shorts kommer att vara med dig under lång tid.

Alpha Industries Essentials RL -shortsen är också mycket praktiska tack vare sina många fickor. Du kommer att kunna förvara dina nycklar, telefon och andra små föremål som du behöver när du är ute och reser. Dessutom har de ett elastiskt midjeband för perfekt passform och optimal komfort.

Oavsett om du är i stan eller ute på landet kommer de här shortsen att följa med dig överallt. De är perfekta för utomhusaktiviteter som vandring eller camping, tack vare det slitstarka tyget och den bekväma passformen. Dessutom är de lätta att ta hand om, vilket gör dem till det perfekta valet för spirande äventyrare.

Kort sagt, shortsen Alpha Industries Essentials RL kombinerar stil, funktionalitet och kvalitet. Lägg till dem i din garderob nu och njut av en trendig och tidlös look, samtidigt som du är redo för alla äventyr som kommer i din väg. Vänta inte längre och unna dig dessa måste-ha shorts från Alpha Industries.

Mer information

Varumärke Alpha Industries
Tillverkarens SKU 146363-679
Färg vintage sand
Färg Beige
Kön Blandad
Åldersgrupp Vuxen