Sweatshirt med huva Alpha Industries PP

Sweatshirt med huva Alpha Industries PP

Börjar på: 1 040,64 kr

725,63 kr

-30%
Alpha hooded sweatshirt PP är ett måste i varje mans garderob. Den är bekväm och har normal passform och är tillverkad av Alpha Industries.

Från samma modell :

Franska storlekar som standard
Storleksguide

Börjar på: 1 040,64 kr

725,63 kr

Lägg till i önskelista

Tillgängliga

Beskrivning

Sweatshirt med huva Alpha Industries PP

Alpha PP hoody från Alpha Industries är det perfekta tillskottet till alla mäns garderob. Med sin normala passform och bekväma material erbjuder denna huvtröja både stil och funktionalitet.

Hoodiens skal är tillverkat av en blandning av 80% bomull och 20% polyester och är mjukt och slitstarkt, vilket garanterar en lång livslängd. Den borstade fleeceinsidan ger värme och komfort, vilket gör den perfekt för svalare dagar och kvällar.

En av de mest iögonfallande egenskaperna hos Alpha PP Hoody är huvan. Tack vare den justerbara dragskon kan du enkelt justera den efter dina önskemål. Oavsett om du vill ha en lös, avslappnad huva eller en åtsittande, säker huva har den här huvtröjan allt.

Alpha Schaumdruck-logotypen på bröstet ger det här redan fashionabla plagget en touch av varumärke och stil. Det är en subtil men iögonfallande detalj som gör att denna sweatshirt skiljer sig från autres.

Praktiska egenskaper är också en viktig faktor i designen av den här huvtröjan. Verktygsfickan på ärmen är en praktisk och säker förvaringsplats för småsaker som nycklar eller telefon. Kängurufickan ger extra förvaringsutrymme och hjälper till att hålla händerna varma under kalla dagar.

RBF-etiketten, som står för "Remove Before Flight", ger den här huvtröjan en unik och autentisk touch. Den är en hyllning till Alpha Industries:s militära arv och tillför ett fräscht element till den övergripande designen.

För maximal komfort har huvtröjan Alpha PP ribbade muddar i ärmslut och nederkant. Detta säkerställer inte bara en snygg passform utan håller också kall luft ute och värme in.

Slutligen ger RBF Nackenband på insidan av huvtröjan ett extra lager av komfort och minimerar skav i nacken. Med den här huvtröjan kan du njuta av en bekväm och snygg look hela dagen lång.

Alpha PP hoodie från Alpha Industries är ett måste för alla män som letar efter en mångsidig och modern hoodie. Den normala passformen, de bekväma materialen och den praktiska designen gör den till det perfekta valet för vardagsbruk. Oavsett om du springer ärenden, träffar vänner eller bara kopplar av hemma kommer den här huvtröjan att hålla dig snygg och bekväm.

Mer information

Varumärke Alpha Industries
Tillverkarens SKU 146338-684
Färg grå vintage
Färg Grå
Kön Blandad
Åldersgrupp Vuxen