Sweatshirt Alpha Industries Camo TPU

Sweatshirt Alpha Industries Camo TPU

Börjar på: 1 163,06 kr

930,45 kr

-20%
Håll dig varm med stil i Sweatshirt Alpha Industries Camo TPU. Ett maskulint måste för en trendig och slitstark look.

Från samma modell :

Franska storlekar som standard
Storleksguide

Börjar på: 1 163,06 kr

930,45 kr

Lägg till i önskelista

Tillgängliga

Beskrivning

Sweatshirt Alpha Industries Camo TPU

Camo TPU hoodie från Alpha Industries är det perfekta tillskottet till varje mans garderob. Med sin normala passform och slitstarka konstruktion är denna huvtröja både bekväm och snygg. Hoodien är tillverkad i en blandning av 80 % bomull och 20 % polyester, vilket gör den mjuk att ta på och håller dig varm under kyliga dagar.


En av de mest slående egenskaperna hos Camo TPU Hoody är huvan. Tack vare dragskon kan du justera den efter dina önskemål för maximal komfort. Huvan är också fodrad med kamouflagetyg, vilket ger en touch av stil till denna redan trendiga hoody.


De ribbade muddarna i ärmslut och nederkant ger inte bara en tight passform, utan ger också en subtil detalj till den övergripande designen. De ribbade detaljerna ger huvtröjan en polerad look som gör att den passar både till vardag och fest.


För extra funktionalitet har huvtröjan en praktisk ficka på ärmen. Fickan är perfekt för förvaring av småsaker som nycklar eller telefon, så att de är lättillgängliga. Dessutom ger RBF-etiketten på fickan en unik touch till denna redan distinkta huvtröja.


Camo TPU Hoody har också en klassisk känguruficka där du kan förvara dina händer eller andra viktiga saker som du behöver ta med dig. Fickan är rymlig och säker, vilket gör den idealisk för att hålla dina tillhörigheter säkra.


För att fullända look-looken har huvtröjan en flaggetikett på vänster ärm. Denna lilla detalj ger en patriotisk touch till den övergripande designen och visar upp din stil och stolthet.


På det hela taget är Camo TPU hoodie från Alpha Industries ett mångsidigt och modernt tillskott till alla mäns garderober. Med sin normala passform, bekväma material och unika egenskaper är denna huvtröja perfekt för vardagsbruk eller för att göra ett statement vid något tillfälle. Så varför vänta? Lägg vantarna på denna måste-ha huvtröja idag!

Mer information

Varumärke Alpha Industries
Tillverkarens SKU 146337-03
Färg svart
Färg Svart
Kön Män
Åldersgrupp Vuxen
Egenskaper huva
Antal per produkt 1