Sweatshirt med huva för barn Jack & Jones Forest

Sweatshirt med huva för barn Jack & Jones Forest

Börjar på: 330,43 kr

264,32 kr

-20%
Håll dig varm och snygg med huvtröjan för barn Jack & Jones Forest - en sportig och trendig touch från Jack & Jones.

Från samma modell :

Franska storlekar som standard
Storleksguide

Börjar på: 330,43 kr

264,32 kr

Lägg till i önskelista

Tillgängliga

Beskrivning

Sweatshirt med huva för barn Jack & Jones Forest

Jack & Jones Forest huvtröja för barn är det perfekta valet för moderiktiga unga pojkar. Denna kvalitetssweatshirt är tillverkad av det kända varumärket Jack & Jones och är designad för juniorer.

Med sin moderna, avslappnade stil är huvtröjan perfekt för vardagsbruk eller en dag i skolan. Den unika skogsdesignen, med träd och djur, ger ditt barns garderob en touch av natur.

Jack & Jones Forest huvtröja för barn är tillverkad av mjuka, bekväma material och är perfekt för utomhusaktiviteter eller bara för att koppla av hemma. Huvan ger extra skydd mot vind och kyla, medan de ribbade muddarna och nederkanten ger en bekväm passform.

Jack & Jones-loggan är broderad på bröstet och ger den här trendiga sweatshirten en touch av varumärke. Den finns i flera olika storlekar och passar barn i alla åldrar och storlekar.

Ge ditt barn komfort och stil med Jack & Jones Kids Hoody Forest. Denna sweatshirt är perfekt för utomhusaktiviteter, skoldagar eller bara avkoppling och kommer snabbt att bli en stapelvara i ditt barns garderob. Beställ din idag och ge ditt barn en trendig och avslappnad look med kvalitetsmärket Jack & Jones.

Mer information

Varumärke Jack & Jones
Tillverkarens SKU 12249715-4479156
Färg desert sage melange
Färg Grön
Kön Män
Åldersgrupp Junior
Egenskaper huva