Skjorta Jack & Jones Oxford

Skjorta Jack & Jones Oxford
Börjar på: 367,16 kr
Skjortan Jack & Jones Oxford: ett måste från märket för en klassisk, trendig stil som är ett måste!

Från samma modell :

Franska storlekar som standard
Storleksguide
Börjar på: 367,16 kr
Lägg till i önskelista

Tillgängliga

Beskrivning

Skjorta Jack & Jones Oxford

Jack & Jones-skjortan Oxford är ett måste i herrgarderoben. Tillverkad av det berömda varumärket Jack & Jones, kombinerar den stil och kvalitet. Denna skjorta är ett måste för alla utseendemedvetna män som letar efter en snygg och trendig look.

Skjortan Oxford är tillverkad av högkvalitativt tyg som garanterar optimal komfort hela dagen. Det lätta tyget som andas gör den till ett perfekt val för alla årstider. Den smala passformen framhäver dessutom din figur och ger dig en elegant och modern look.

Jack & Jones är kända för sin unika och trendiga design, och den här skjortan är inget undantag. Med knappkrage och bröstficka ger den en elegant touch till alla outfits. Det subtila randiga mönstret ger en extra touch av sofistikering.

Oavsett om det är en dag på kontoret eller en kväll ute med vännerna, Jack & Jones Oxford skjorta kommer att vara din allierade för chic, avslappnad stil. Den passar perfekt till dressade byxor eller jeans för en mer avslappnad stil look. Du kan också bära den under en blazer för en mer formell look.

Skjortan finns i en mängd klassiska färger och passar alla stilar och tillfällen. Den är också lätt att ta hand om, vilket gör den till ett praktiskt tillskott i din garderob.

Jack & Jones skjorta Oxford är ett måste för alla stilmedvetna och kvalitetsmedvetna män. Med sin eleganta design, perfekta passform och oöverträffade komfort kommer den snabbt att bli din favoritskjorta. Lägg till den i din samling nu och var redo att göra ett statement varje gång du bär den.

Mer information

Varumärke Jack & Jones
Tillverkarens SKU 12182486-3552845
Färg Skogens natt
Färg Grön
Kön Män
Åldersgrupp Vuxen
Sortiment NOOS

Du kan också vara intresserad av följande produkt (er)