Jeans Lee Daren Zip Fly

Jeans Lee Daren Zip Fly

Börjar på: 1 223,66 kr

863,11 kr

-29%
Upptäck komforten och den tidlösa stilen hos Jeans Lee Daren Zip Fly från det kända märket Lee. Ett måste för din garderob.

Slut i lager

Beskrivning

Jeans Lee Daren Zip Fly

Jeans Lee Daren Zip Fly är det viktigaste plagget i din garderob för en avslappnad men ändå trendig look. Dessa jeans är tillverkade av det berömda märket Lee, känt för sina kvalitetskläder och sin tidlösa stil, och kommer att övertyga dig med sitt klassiska snitt och sina moderna detaljer.

Jeansen är tillverkade av högkvalitativ denim och erbjuder oöverträffad komfort samtidigt som de är slitstarka och hållbara. Den smala passformen framhäver din silhuett och ger dig en smart och avslappnad look. Gylfen med dragkedja, som ersätter den traditionella knappgylfen, ger en modern touch till dessa tidlösa jeans.

Den noggranna efterbehandlingen och kontrastsömmarna ger jeansen en extra touch av stil. Du kan bära dem med en t-shirt för en avslappnad look eller med en skjorta för en elegantare look. Dessa jeans passar alla tillfällen, oavsett om det är en dag på jobbet eller en utekväll med vännerna.

Med sin tidlösa design och oklanderliga kvalitet kommer Jeans Lee Daren Zip Fly snabbt att bli ett måste i garderoben. Den finns i en mängd olika storlekar och färger och passar alla smaker och stilar. Så unna dig dessa jeans från det kända märket Lee för en oemotståndlig, tidlös stil.

Mer information

Varumärke Lee
Tillverkarens SKU 112118219
Färg Mellanskum
Färg Blå
Kön Män
Åldersgrupp Vuxen

Du kan också vara intresserad av följande produkt (er)