Jeans Lee Luke

Jeans Lee Luke

Börjar på: 1 101,23 kr

515,18 kr

-53%
Upptäck den tidlösa stilen och den oöverträffade kvaliteten hos Jeans Lee Luke, ett måste från Lee. Beställ nu!
Franska storlekar som standard
Storleksguide

Börjar på: 1 101,23 kr

515,18 kr

Lägg till i önskelista

Tillgängliga

Beskrivning

Jeans Lee Luke

Ett måste i varje garderob är utan tvekan jeans. Lägg därtill varumärket Lee och du har en produkt som är både modern och av hög kvalitet. Jeans Lee Luke är tillverkade av slitstark denim för optimal komfort och hållbarhet. Deras smala passform, med en åtsittande passform vid låren och en liten utbuktning vid anklarna, ger dig en modern och elegant look.

Lee har varit känt för sin expertis inom jeans i över 130 år. Med Jeans Lee Luke drar du nytta av denna tradition och erfarenhet i varje detalj. Sömmarna är noggrant utformade för en oklanderlig finish, och metallknapparna och nitarna säkerställer att dina plagg kommer att stå emot tidens tand. Dessutom stöder Leeengage miljön genom att använda ansvarsfulla produktionstekniker för att tillverka sina plagg.

Designen på Jeans Lee Luke är också extremt mångsidig, så du kan bära dem för en kväll ute med vänner eller för en dag på jobbet. Kombinera dem med en skjorta för en chic och elegant look eller med en t-shirt för en avslappnad look. Den klassiska blå färgen passar till alla outfits och den smickrande skärningen framhäver din figur.

Kort sagt, Jeans Lee Luke är ett måste för alla som letar efter kvalitetsjeans som är både bekväma och moderiktiga. Med sin smala passform och mångsidiga design kommer de snabbt att bli en självklarhet i garderoben. Så satsa på kvalitet och stil med Jeans Lee Luke från Lee.

Mer information

Varumärke Lee
Tillverkarens SKU 112119043
Färg ren svart
Färg Svart
Kön Män
Åldersgrupp Vuxen

Du kan också vara intresserad av följande produkt (er)